Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hydrophobia Yenileniyor mu?

 
     Geçtiğimiz Eylül ayında sadece indirilebilir olarak Xbox Live Arcade üzerinden satışa sunulan ve beklenileni veremeyen Hydrophobia'nın tekrar geliştirilmesi söz konusu oldu. Yapımcı Dark Energy bu yönde açıklamalarda bulundu.
 
     "Dark Energy, oyuncuların topluluğudur. Biz, yaptığımız oyunlardan keyif alınmasını isteriz. Oyunumuz hakkında görüşlerini bildirmek için zaman ayıran herkese teşekkür ederiz. Hydrophobia hakkında basında ve internette bulabildiğimiz her yazıyı, blogu, yorumu ve incelemeyi okuduk. 250'ye yakın inceleme arasından bazılarını okurken keyif aldık fakat bazıları gerçekten de acı verdi. Fakat sadece iyi olanları göz önünde bulundurarak kötü yorumları es geçmek gibi seçici olamayız. Oyuncularımızı aktif olarak dinlemek ve ona göre hareket edebilmek için geneli dikkate almak zorundayız. Bu konu hakkında çok yoğunlaştık ve önümüzdeki Pazartesi günü bu konu ile ilgili bir basın açıklaması yapacağız."
-Pete Jones (Kreatif Direktör - Dark Energy)
 
     Evet yukarıdaki açıklamada görüldüğü gibi önemli olan kötü oyun yapmak değil, bundan tecrübe kazanarak açıkları kapatmaya çalışmaktır. Bu noktada Dark Energy'yi takdir ederek Pazartesi günü yapacakları açıklamayı bekliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
hydrophobia xbox 360 shooter aksiyon macera Xbox Live PSN PC
Shift 2 Unleashed'in Limited Edition'ı L.A. Noire Teknolojisi Bu Videoda Anlatılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

17.12.2010 11:01:47

0
Ben demosunu beğenmiştim fena oyun değil tam sürümü biraz pahalı olduğu için almadım fiyatı düşünce hemen alacağım.

LostPower

17.12.2010 02:20:46

0
umarım başarırlar

Barxxx

16.12.2010 23:41:18

0
Zaten firmalar son zamanlarda böle açıklamalar çok yapıyo ama ilk kez bu kadar tecrübesiz bir firmadan böle bir açıklama duydum bu açıklamadan sonrada oyunu toparlayamazlarsa biraz maskara olacaklar .)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hydrophobia
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız