Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hydrophobia, PS3 ve PC İçinde Çıkacak


 
     Daha önce playstation 3'e gelebileceğine dair dedikodular dolaşan Hydrophobia'nın PS3 dışında PC'ye de geleceği açıklandı.
 
     Xbox 360 için özel olarak duyurulan Hydrophobia'nın 1 GB boyutunun altında olacağı ve PS3'e de gelebileceğine dair bir haberi sizlerle paylaşmıştık. Bu haberin üzerinden henüz bir hafta geçmeden oyunun PS3'e ve PC'ye de geleceği doğrulandı. Incgamers'a konuşan Dark Energy Digital'in başkanı Pete Jones oyunun PC ve PS3'e geleceğini belirtti.
 
     Buna rağmen oyun Xbox 360 için Time Exculisive olarak çıkacak. Yani oyunseverler oyunun Xbox 360 versiyonuna diğer versiyonlardan bir müddet önce sahip olacaklar. Bunun yanında oyunun Xbox 360 versiyonu satışa da çıkacakken PS3 ve PC versiyonları ise sadece dijital olarak indirilebilecek.
 
     Özellikle su efektleri ile de dikkat çeken ve henüz çıkış tarihi belli olmayan oyun üç parça olarak düşünülüyor. Her bölüm 5 saat civarı bir oynanış sunacakken bölümler arası çıkış süresi ise 12 aylık süreyi bulabilecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak hydrophobia xbox 360 shooter aksiyon macera Xbox Live PSN PC
Monster Hunter Frontier'den Oynanış Videosu Skate 3'ten Co-op Modu Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hydrophobia
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız