Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble'ın Yeni Konuğu Arkadaşlarınızla Oynayabileceğiniz Oyunlar


       Humble yeni kampanyasında arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz rekabetçi oyunları oldukça uygun fiyatlardan oyunculara sunuyor. The Super Slam Showdown Humble Weekly Bundle adlı kampanyaya en az bir dolar bağış yaptığınızda Phantom Breaker: Battle Grounds, Stardust Vanguards ve No Time to Explain: Remastered'a sahip olabilirsiniz.
 
       Ortalama üzeri bir bağış yaptığınızda (an itibariyle 2.67 dolar) Divekick ve Robot Roller-Derby Disco Dodgeball'a da sahip olabilirsiniz. Son olarak 7 dolar veya üzeri bir bağış yaptığınızda sahip olduğunuz oyunlar arasına Sportsfriends de eklenecek.
 
      Her zaman olduğu gibi Humble'ın bu kampanyasında da yaptığınız bağışın yardım kuruluşlarına mı, geliştiricilere mi yoksa Humble'a mı gideceğini siz seçebiliyorsunuz. Kampanya engelli oyunculara yardım eden AbleGamers ve Afrika ülkelerinde küçük iş kurmak isteyen insanlara sermaye sağlayan Zidisha yardım kurumlarının olduğunu belirtelim. Bahsettiğimiz kampanyaya buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC
Dragon Quest Heroes'un Avrupa Sürümünde Çıkmış Tüm DLC'ler Hediye Olarak Gelecek Divinity: Original Sin 2'nin İçeriği Giderek Artıyor

Grasyas01

12.9.2015 11:45:11

0
Steam olsa bakardımda uplaye verecek para yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız