Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble Bundle'da Kingdom Come ve Surviving Mars Fırsatı

Steam'de Yaz İndirimleri ve Grand Prix etkinlikleri devam ederken, Humble Bndle'da boş durmadı ve bu ayın özel ucuzluk etkinliği olarak Kingdom Come: Deliverance ve Surviving Mars kampanyasını duyurdu. 
 
Normal şartlarda bu iki oyunun toplam fiyatı yaklaşık 60 dolarken, Humble Bundle kampanyası ile aylık abonelik fırsatından yararlanarak tıpkı Xbox'ın Game Pass benzeri bir sistemle oyunları daha az bir ücret ödeyerek oynayabiliyorsunuz. 

Kingdom Come: Deliverance
 
Kutsal Roma İmparatorluğu topraklarında destansı bir maceraya katılabileceğin hikâye odaklı, açık dünya bir rol yapma oyunudur. İstilacılarla savaş, yenilikçi görevlere çık, etkili kararlar ver ve ailenin intikamını al. 
 
Surviving Mars 
 
Oyun boyunca üstesinden gelmeniz gereken birçok zorluk olacak. Stratejilerinizi iyi belirleyin ve kolonizin hayatta kalma şansınız arttırın. Hazır mısınız? Mars sizi bekliyor. 
 
Kampanyanın detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
kingdom come kingdom come deliverance pc xbox one ps4 rpg open world 2015 mafia mafia 2 ArmA
G2A Geliştiricilere Zeytin Dalı Uzattı: Kaybettiğiniz Paranın 10 Katını Vereceğiz Shelter Geliştiricisi Yeni Bir Online RPG Üzerinde Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

keremec

6.7.2019 18:37:50

0
Humblebundle dlc ler dahil diye bir şey yazmamış. Sadece baz oyunu verecektir. Kingdom Come 30TL + Surviving Mars 17TL den 47TL yapıyor. Heyecana gerek yok yani. He tabi isterseniz de steam oyunlarına ekstra indirim yapanlar var öyle daha da ucuza alabilirsiniz.

RealArek

6.7.2019 14:33:02

0
12 dolar 68 tl yapıyo steamda Kingdom Come: Deliverance Royal Edition 53 tl içinde bi sürü dlc var ve Surviving Mars: Digital Deluxe Edition 21 tl toplam 74 tl steam daha uygun geldi şimdi diyceksiniz fazladan oyun veriyo ama hep 8 bit oyun verme ihtimalide var kaliteli bişey vericek diye bişey yok şans bide iki oyununda normal sürümünü alırsanız toplam 47 tl yapıyo size kalmış steam derim ben.

Guest-BB2CECC18

6.7.2019 14:24:11

0
12 dolar veriyorsun kingdom come, surviving mars ve 4-5 civarı henüz belli olmayan oyun daha alıyorsun. Bu oyunlar kalıcı olarak sizin oluyor yani diğer abonelik servisleriyle bir alakası yok

DryreL

6.7.2019 11:37:08

+1
Steam'de çok daha ucuz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Come: Deliverance
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız