Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble Bundle'da Corona Virüsüyle Mücadele için 6.5 Milyon Dolar Toplandı

 
Humble Bundle geçtiğimiz ay corona virüsü ile mücadele için ‘Conquer Covid-19’ adında bir paket sunmuştu ve bu paketten 6.5 milyon dolar toplandı.
 
Toplanan paranın %100'ü Sınır Tanımayan Doktorlar, Doğrudan Yardım, Partners In Health ve Uluslararası Kurtarma Komitesi'ne bağışlanacak.
 
Sınır Tanımayan Doktorlar konu ile ilgili olarak "Humble Bundle'dan 1.5 milyon dolara yakın bağış alacağız ve bu da ekiplerimizin acil durum programları başlatarak en zor durumdaki topluluklarda virüsün yayılmasını önlemeye yardımcı olmasını ve virüs bulaşmış hastaların tedavi olmasını sağlayacak." derken Direct Relief ise "savunmasız olanlara yardım etmek için bir araya gelmenin ve elinden gelen her şeyi yapmanın harika bir örneği." dedi.
 
‘Conquer Covid-19’ paketi 44 oyun, 25 e-kitap ve Music Maker EDM Edition yazılımını içeriyordu ve Türkiye fiyatı 195 TL idi. Dünya genelinde toplamda 208,528 paket satılarak 6,565,557 dolar toplandı. Bir kişi bu paket için en fazla 10 bin dolar ödedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Humble Bundle indirimli oyun paket haberler
BitSummit Gaiden Dijital Etkinliği 27 - 28 Haziran Tarihlerinde Düzenlenecek PlayerUnknown's Battlegrounds Konsol Versiyonlarına Botlar Eklendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Humble Bundle
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız