Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

How to Survive'ın Wii U Sürümü Gelebilir


    Eko Studios tarafından geliştirilen izometrik hayatta kalma oyunu How to Survive'ın Nintendo Wii U sürümü gelebilir. USK tarafından listelenen oyunun Wii U sürümü henüz resmi olarak duyurulmasa da Nintendo'nun bağımsız firmalarla yakınlaşması bu olasılığı arttırıyor.
 
     Bir zombi felaketinin ardından Colombia'daki takımadalarda sıkışıp kalan bir grup insanı yönetebildiğimiz oyun aksiyon öğelerinin yanı sıra, gelişmiş craft sistemi, eşsiz hayatta kalma yöntemleri ile de dikkatleri üzerine çekmeye çalışacak. Bu adada öncelikli amacımız zombilerden kurtulmanın yanı sıra yiyecek, su ve barınak bulmak olacakmış.
 
   Online modları da bulunacak oyunun co-op desteğinin de bulunacağı belirtiliyor. How to Survive'ın daha önce PC, PS3 ve Xbox 360 için duyurulduğunu belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendolife Korku 505 Games Eko Studios PC Xbox Live PSN
Osmanlı'nın Mücadelesi Red Dead Redemption'da Japonya'da 2013'ün En Çok Satan Oyunları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

oxlayer

5.8.2013 00:00:48

0
açıklanmamış daha çıkış tarihler bazılarının

Babblebabble

4.8.2013 22:55:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield DayZ Mod satın aldım bilgisayar kötüydü oynayamadım, War Z beta oynadım yine bilgisayar kötü olduğu için alamadım, The Last Of Us çıktı ama konsol olmadığı için oynayamadım, State of Decay konsol olmadığı için oynayamadım. Post apokaliptik ve zombili oyunlarda hiç şansım yaver gitmiyor
State of decayde bir halta benzese hani allah aşkına.Animasyonlar 2001 yılından.

aporocco

4.8.2013 22:06:29

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri grafik olarak wiu kaldırabilecek mi peki?
Grafikten azıcık anlasaydın böyle bir soru sormazdın, Wii U konsolu PS3 ve Xbox 360'tan güçlü bir konsol olduğu gibi bahsi geçen oyunun grafiğini PS2 bile rahat kaldırır.

Whitfield

4.8.2013 17:04:04

0
DayZ Mod satın aldım bilgisayar kötüydü oynayamadım, War Z beta oynadım yine bilgisayar kötü olduğu için alamadım, The Last Of Us çıktı ama konsol olmadığı için oynayamadım, State of Decay konsol olmadığı için oynayamadım. Post apokaliptik ve zombili oyunlarda hiç şansım yaver gitmiyor

BSC Misafiri

4.8.2013 16:38:36

-2
grafik olarak wiu kaldırabilecek mi peki?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
How to Survive ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız