Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hood: Outlaws & Legends ‘Ranger’ Sınıfı Fragmanı

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Sumo Digital, Hood: Outlaws & Legends'ın oynanabilir karakter sınıfı Ranger'ın tanıtıldığı bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Hood: Outlaws & Legends, Britanya'da Karanlık Çağlarda geçen bir PvPvE multiplayer soygun oyunu. 4'er oyunculu iki takım, yapay zeka bekçiler tarafından korunan orta çağ ortamlarında kusursuz bir soygun gerçekleştirmek üzere mücadele edecek. Her karakterin eşsiz becerileri ve mistik yetenekleriyle sessizce ilerleyerek hazineleri çalacak veya gürültülü bir yol izleyeceksiniz.
 
Ranger, gizli ilerleyişe ve yayı ile düşmanlarını uzaktan avlamaya odaklanan bir sınıf. Yay ayrıca kendisi ve takım arkadaşları için tırmanma ipi görevi de görüyor. Ranger'ın düşmanları işaretleme özelliği var. Ultimate yeteneği ise patlayıcı atan ok. 
 
Hood: Outlaws & Legends 10 Mayıs 2021'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için çıkacak. Ön siparişler oyuna 7 gün erken erişim sunacak. Standart sürüm PlayStation Store ile Xbox Store'da 220 TL ve Steam'de 150 TL. Year 1 Edition ise PlayStation Store ile Xbox Store'da 360 TL ve Steam'de 250 TL.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hood: Outlaws & Legends Focus Home Interactive Sumo Digital PvPvE multiplayer soygun oyunu
Elden Ring'ten Görüntüler Sızdı PlayStation Now'a Mart'ta Ace Combat 7, inFamous: Second Son, Superhot ve World War Z Ekleniyor

BSC Misafiri

2.3.2021 13:34:07

0
Tutmaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hood: Outlaws & Legends ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız