Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Homefront'un Japonya Sürümünde Politik Değişiklik

Homefront'ta Kim Jong-il'in öldüğünün göründüğü sahne

    Kuzey Kore ile Japonya arasında büyük bir gerginlik bulunuyor. Aslında Kuzey Kore'nin ABD ve Güney Kore ile de arası kötü. Bunun nedeni ise bu ülkelerin arasında rejim farklılıkları. Peki bu durumun bizimle ne ilgisi var derseniz, Homefront'taki değişikliğe dikkatinizi çekmek isterim.
 
    Oyunlarda da sık sık politik kurgularla karşılaşıyoruz. Homefront'ta da bu tür bir kurgu var. Bu oyunda Kuzey Kore'nin ABD'yi işgali konusu işleniyordu. Homefront böyle politik bir konuya sahip olunca oyunun Japonya sürümünde bazı değişiklikler yapıldı. Homefront'un Japonya'daki yayıncısı Spike, oyunun Japonya sürümünden Kuzey Kore'nin ve bu ülkenin lideri Kim Jong-il'in adını çıkardı.
 
    Gerçek yaşamdan görüntülerin bulunduğu Homefront'un tanıtım videolarının birinde Kuzey Kore lideri Kim Jong-il'in öldüğünü görüyorduk. Oyunun Japonya sürümündeki videoda Kuzey Kore liderine ait görüntü kaldırıldı. Bu sahnelerde "Kuzeydeki Bir Ülke" ve "Kuzeyli Lider" adları kullanıldı.
 
     Daha önce de Medal of Honor'dan Taliban adının kaldırıldığına rastlamıştık. Anlaşılan bundan sonra da bir çok oyunda politik değişiklikler göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang FPS Kaos Studios THQ PS3 PC Xbox 360 Homefront
Battlefield 3'ün Geçeceği Şehirler DC Universe Online'da %25 İndirim

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Homefront
+ TAKİBE
AL
49 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız