Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Holy Potatoes! Serisi PS4 ve Switch'e Geliyor

 
   Rising Star Games ve geliştirici Daylight Studios Holy Potatoes! serisinin (Holy Potatoes! A Weapon Shop?!, Holy Potatoes! We’re in Space?! ve Holy Potatoes! What the Hell?!) PlayStation 4 ve Switch'e geleceğini duyurdu.

   Oyunların tanıtım yazıları ve çıkış aralıkları şu şekilde:
 

   Holy Potatoes! A Weapon Shop?! (İlkbahar 2018)
 
Silah işlemek için patates işçilerini kullan ve arayıştaki kahramanlara sat. 70'den fazla kahraman ile tanışacak, 200'ün üzerinde silah işleyecek, işini 20 tuhaf bölgede genişletecek, 30 soytarı patates işçisini yönetecek, 10 efsanevi popüler kültür kahramanını keşfedecek... Ve hatta bir patates köpeği sahipleneceksin.!
 
Game Dev Story, Weapon Shop De Omasse ve Recettear: An Item Shop's Tale gibi oyunlardan esinlenen Holy Potatoes! A Weapon Shop?!, bu yükselen oyun türünün hayranları için heyecan verici yeni bir oyun tecrübesi sağlamak için tasarlandı.
Oyun müziği, Genso Suikoden Series ve Castlevania Series için orijinal müzik üzerine çalışan efsanevi Kimura Masahiko tarafından bestelendi.
 
Ana Özellikler:
 
• Araştır ve yüzlerce silah işle
• 30 patates işçisini yönet ve eğit
• Arayıştaki kahramanlara silah sat ve bu sevimli patetes insanları hakkında daha fazla şey öğrenmek için müşteri müşteri bağlılığı oluştur
• Rastgele etkinlikler ve hava koşullarıyla karşılaş
• Materyaller, kalıntlar ve büyüler için patates dünyasını keşfet
• Atölye ekipmanlarını özelleştir ve güçlendir
• Efsanevi popüler kültür kahramanları için eşsiz silahlar işle

   Holy Potatoes! We’re in Space?! (Yaz 2018)
 
Holy Potatoes! We're in Space?!, yönetim elemanları ve sıra tabanlı savaş ile bir uzay macera oyunudur. Kendi uzay gemini yönet ve yöntemsel olarak yönetilen kaynakların keşfedilebileceği ve galaksiler arası uzay savaşları için karşılaşacağın düşmanlar ve düzinelerce gezegenin bulunduğu evreni keşfet.

Kozmik havuçlar, soytarı kabaklar, ukala soğanlar ve dahası uzay balinaları gibi birçok uzay ırkıyla karşılaş! Destansı boss savaşlarına katıl ve şeytani federasyon Tutulma tarafında hapse atılmış büyükbaban Jiji'yi kurtar.

Uzay gemin için yüzlerce silah oluştur
Ekibinin bir parçası olması ve geminde görev yapması için mühendisler işe al
Düzinelerce gezegen ve galaksiyi keşfet, aslında neden tüm evreni keşfetmeyesin ki!
 Uzay gemini iyileştirmek ve silah işlemek için kaynaklar topla!
Şeytani galaktik brokoli, dünya dışı havuç uzay gemileri ve daha fazlaşıyla savaş!
• Destansı boss savaşlarında dövüş!
   Holy Potatoes! What the Hell?! (Sonbahar 2018) 
 
Holy Potatoes! What the Hell?! patateslerin Öbür Dünyasında bir şef rolünü üstlendiğin çılgınca, cehennem temalı bir mutfak yönetim simidir! Günahkar şekilde lezzetli bileşenler çıkartmak için günahkar patatesleri pişirme istasyonlarına yerleştir, harika patates tarifleri pişir ve lezzetli patates yemekleri sunarak tanrılarını doyur!
 
Sweeny Tots olarak oyna, Öbür Dünyada cennete yükselmek için çalışırken, geçmiş yaşamında neler olduğunu öğrenmeye kararlı bir patates şefi. Geçmiş yaşamından hiçbir şeyi hatırlamayarak cehennemde, ilk iş gününe geç kalmış şekilde beliriyorsun. Kısa ve belirsiz bir açılamanın ardından mutfağa atılıyorsun ve yeni işine uyum sağlamalısın - günahkar patatesleri doğru istasyonlara yerleştirmek ve Tanrılara yaraşır lezzetli, baştan çıkarıcı yemekler pişirmek!
 
Cehennemin dokuz çemberinden aşağıya doğru kıvrılırken Yemek Zararlısı, Aziz Orakçı ve Sefirot gibi pop kültürü ikonu günahlarla ve Loki, Persefone ve Osiris gibi mitolojik tanrılarla tanış!
 
Günahkar patatesleri istediğin pişirme istasyonlarına yerleştirerek cezalandır ve onların püre olması, fırınlanması, haşlanması ve kızarmasını bekle. Tanrıları doyurma ve cennete yükselme görevinde, Holy Potatoes! What the Hell?!'in aç ilahlarını beslemek için ağız sulandırıcı, nefis ve iştah açıcı yemekler pişirmelisin!

• Lezzetli bileşenler yaratmak için günahkar patatesleri doğru pişirme istasyonlarına yerleştir.
Nefis patatesli tarifler pişirmek için günahkar malzemeleri kullan.
Aç ilahları besle, kendi Tanrılarını doyur ve Tanrılarının seviyesini yükselt.
Şef başlığını tak ve yeni iştah açıcı tarifler araştır.
Geliştirerek, bakım yaparak ve cehennem ateşiyle takviye ederek istasyonlarını yönet.
Cehennemdeki en iyi şef olduğunu kanıtlamak için Pişirme Karşılaşmalarına gir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
H1Z1 Oynaması Ücretsiz Oldu A Plague Tale: Innocence Ekran Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız