Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hobbs & Shaw'ın Devam Filmi Onaylandı

 
Oldukça uzun zamandır devam eden Fast and Furious serisi ile aynı evrende geçen spin-off film Hobbs and Shaw'ın devam filmi onaylandı. Serinin ilk filmi geçtiğimiz yıl Temmuz ayında yayınlanmıştı.
 
Filmin başrol oyuncularından Dwayne Johnson'ın açıklamasına göre, şu anda serinin ikinci filmi aktif olarak geliştiriliyor. Başka bir bilgi paylaşılmadı, ancak Koronavirüs salgınının önüne geçilirse kısa bir süre sonra yeni haberler duymaya başlarız. Hobbs and Shaw filminin yıldızlarından Idris Elba, şu anda Koronavirüs tedavisi görüyor.
 
Filmin başrollerinde Idris Elba dışında Dwayne Johnson ve Jason Statham bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ise David Leitch yapmıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film ve Dizi Haberleri hobbs ve shaw hızlı ve öfkeli fast and furious Idris Elba Dwayne Johnson Jason Statham
Michael Jordon Belgeseli "The Last Dance"in Yayın Tarihi Erkene Çekildi Bu Yıl Vizyona Girecek Olan Sony Filmleri Seneye Ertelendi

RealArek

1.4.2020 13:44:18

+1
İlk filmin sonu çok zorlama gibiydi serinin ekmeğini yemek için devam filmi geliyo bari senaryoyu iyi yazan birine verin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız