Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hikaye Odaklı Psikolojik Korku Oyunu Homebody Duyuruldu

 
 
Yayıncı Rogue Games ve geliştirici Game Grumps, 1980'lerin filmlerinden ilham alan hikaye odaklı psikolojik korku oyunu Homebody'i duyurdu. Oyun, 2022 yılı içerisinde Konsollar ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Hangi konsollara çıkış yapacağı açıklanmadı.
 
Homebody yönetmeni Jory Griffis bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söyledi: “Korku oyunlarına takıntılıyız. Bu yüzden Dream Daddy oyunundan sonra korku türüne yönelmek  bizim için doğal bir değişim. Dream Daddy'yi yaparken öğrendiğimiz her şeyi fazlasıyla sizlere sunacağız." 
 
Homebody, geçmişin anıları peşinde olan ve amansız bir katil tarafından avlanmaya çalışan bir grup arkadaşı konu alıyor. Hayatta kalma korku bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu yolda hayatına devam et ya da denerken başarısız ol. 
 
Emily ve okul arkadaşları, Perseid meteor yağmurunu izlemek için uzak bir kiralık evde toplanır. Bir zamanlar sahip oldukları bağları yeniden alevlendirmeye çalışırlar. Ancak kalıcı duygusal yaralar ve sosyal kaygılar nedeniyle Emily, hiç olmadığı kadar yalnız kendisini yalnız hisseder.
 
Toplandıktan sonra elektrik aniden kesilir. Karanlığın örtüsü altında gizemli bir katil onları birer birer yakalar. Emily bir çıkış yolu bulamazsa sonsuza kadar bu kabusta mahsur kalacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu korku gerilim aksiyon Homebody
ASUS, Reflex Özellikli ROG Swift 500Hz NVIDIA G-SYNC E-spor Oyun Monitörünü Duyur Mobil Oyun Honkai: Star Rail için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız