Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hikaye Odaklı Macera Oyunu Beacon Pines'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Fellow Traveler ve geliştirici Hiding Spot Games, hikaye odaklı macera oyunu Beacon Pines'ın 22 Eylül'de Steam ve diğer platformlar aracılığıyla Xbox One, Switch ve PC için 19.99 dolardan çıkış yapacağını duyurdu. Oyun ayrıca Xbox Game Pass platformunda da yer alacak. Switch sürümü yeni duyurulan platformlar arasında.
 
Beacon Pines, sevimli karakterlere ve ürkütücü bir atmosfere sahip hikaye tabanlı macera oyunu. Geç saatlere kadar dışarılarda kalın, yeni arkadaşlar edinin, gizli gerçekleri ortaya çıkarın ve kaderin gidişatını değiştirecek kelimeleri toplayın.
 
Eski depoda garip bir şey oluyor. Luka ve arkadaşları bunu fark eden tek kişi gibi görünüyor. Luka'ya Beacon Pines'daki tuhaf olayları araştırmasında yardım ederken, her biri üzerine bir kelime kazınmış özel altın tılsımlar toplayacaksınız. Bu tılsımlar, hikayenin belirli dönüm noktalarında boş bir kelimeyi doldurmak ve takip eden her şeyi büyük ölçüde değiştirmek için kullanılabilir.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Beacon Pines
Slime Rancher 2, 22 Eylül'de Erken Erişim Olarak Geliyor Cult of the Lamb'den Büyük Başarı: Bir Haftada 1 Milyon Satışı Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız