Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hideo Kojima, Death Stranding'den 2 Yeni Ekran Görüntüsü Yayınladı

 
Oyun yapımcıları genelde merakla beklenen yapımların yeni ekran görüntülerini ünlü sitelere basın bülteni olarak göndermeyi seçerken, oyun dünyasının deli-dahisi olarak nitelenen Hideo Kojima bizleri yine şaşırtmayarak oldukça farklı bir yordam izliyor.
 
Yaklaşık 1 aydır Death Stranding ile ilgili yeni ekran görüntülerini kendi Twitter hesabı üzerinden ve cep telefonuyla çektiği fotoğraflarla paylaşan Kojima'dan yepyeni 2 ekran görüntüsü geldi.
 
Daha önce yayınlanan bilgiler ışığında karakterimizin yorulduğunda, kendisini hareket ettirmezsek dinlenmek için bir süre uzandığını ve uyuya kalabildiğini biliyorduk. Özellikle ilk ekran görüntüsünde buna dair anlarla karşılaşıyoruz gibi görünüyor. 
 
Siz de yayınlanan görüntülere hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamingBolt Hideo Kojima PlayStation 4 Sony Death Stranding
System Shock Ekran Görüntüleri – 1994 Versiyonu ile Unreal Engine 4 Remake Karşılaştırması Cyberpunk 2077'nin Tek Hollywood Yıldızı Keanu Reeves Olmayabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheMuyu

9.7.2019 13:40:06

0
umarım bu oyun walking simulator olmaz

BSC Misafiri

9.7.2019 13:30:27

0
Anaaaa ikinci resme bak :D:D:D Var ya fiyatı insani şartlarda olsa şu ss sonrası alırdım cuk diye de ne yapalım çıktıktan 3-5 ay sonra gelecek indirimi ile anca alabilirim :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death Stranding
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız