Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heroes of Newerth'ın Sitesi Hacklendi!


   DotA akımının başlamasının ardından ortaya çıkan en iyi MOBA oyunlarından biri konumunda olan Heroes of Newerth'ın sitesine yapılan saldırı firmayı zor durumda bıraktı.
 
   S2 Games'ten yapılan açıklamaya göre, siteye yapılan saldırılar neticesinde bazı bilgiler ele geçirilmiş olabilir. Ancak oyun hesabınızın şifresini değiştirmeye gerek yok. Bunun yerine üyeliğinizle bağlantılı hesapların (kayıt ettirirken kullandığınız mail hesabı gibi) şifrelerini değiştirmenizin yararlı olacağı dile getirildi.
 
    Saldırıda ne gibi bilgilerin ele geçirildiği veya kaç tane üyenin bu saldırılardan etkilendiği netlik kazanmadı. Ama en iyisi gerekli güvenlik önlemlerini almak ve gelecek olan açıklamaları beklemek olacaktır.
 
   

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG F2P S2 Games MMORTS
İngiltere'de Black Ops 2 Yine Lider Koltuğunda 5.5 Milyon Oyuncu Saint Row: The Third Oynadı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

artenis

17.12.2012 20:17:46

0
2,6,32 update gelmiş log ın oluyor ama oyuna girilmiyor halen (online oyuncu sayısıda normal olarak yüzbinlerden 60binlere dusmus)

Amenmesess

17.12.2012 18:42:16

0
Çok kötü oldu tam oyundayken sistemden attılar...Şuanda hiç bir şekilde girilmiyor..ne zaman açılacak bir bilgisi olan var mı?

artenis

17.12.2012 13:09:37

0
fena
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heroes of Newerth
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız