Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Her Story Geliştiricisi Yeni Oyununu Tanıttı

 
   Her Story'nin yaratıcısı Sam Barlow yeni projesi Telling Lies'ı resmi olarak duyurdu. 
 
   Telling Lies, Her Story'deki interaktif film formatını kullanacak. Oyuncular live-action klipler izleyerek kopuk hikayeleri bir araya getirecek ve olayın arkasındaki gizemi çözmeye çalışacak.
 
   Sam Barlow bu projede Annapurna Pictures'in oyun bölümü Annapurna Interactive ile birlikte çalışıyor. Bu sebeple oyun her açıdan daha iddialı ve daha gelişmiş olacak. Barlow, Annapurna Interactive'in yardımıyla Hollywood yeteneklerini oyuna dahil etmeyi umuyor.
 
   Telling Lies hakkındaki detaylar halen belirsiz, Sam Barlow oyunu yazmaya devam ediyor. Ancak projenin üç ya da dört ana karakterden oluşan siyasi gerilim türünde olacağı doğrulandı. Variety'nin özel haberine göre proje Francis Ford Coppola'nın 1970'lerdeki The Conversation (Konuşma) filminden esinlenmiş.
 
   Telling Lies'ın hangi platformlara çıkacağı henüz açıklanmadı. Çıkış tarihi ise 2017 sonları veya 2018 başları gibi olacak.
 
   Telling Lies'ın yanı sıra Sam Barlow, başrolünde Matthew Broderick'in yer aldığı 1983 filmi WarGames'in interaktif reboot'u üzerinde de çalışıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Marvel: Powers United VR Duyuruldu XCOM 2: War of the Chosen için Oynanış Videosu Yayınlandı

Mehmet_Tek

16.7.2017 19:20:44

0
Her story güzeldi ancak bir kez oynayıp bitirince köşeye konup hemen unutulacak bir oyundu. Umarım bu sefer kendini tekrar oynattıracak bir oyun yaparlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız