Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Helghast'lı Killzone 3 Tanıtımına Polis Engeli

- Helghast mı? Helghast ne arar la pazarda?
 
 
   Killzone 3'ün çıkışına az bir süre kala Sony, büyük umutlar bağladığı bu oyunun reklam ve tanıtımlarına olabildiğince hız verdi. Almanya da bu tanıtımlardan nasibini aldı. Ancak bu seferkini Alman yasaları engelledi.
 
    Helghast cosplay kostümü giyerek tanıtım yapan bir görevliye maalesef Alman polisi izin vermedi. Siyah giyinen, gaz maskesi takan ve elinde sahte silah taşıyan birini Killzone serisini bilmeyen kim sokakta görse ürpebilir gerçekten. Ancak Almanya'da başka bir kural daha geçerli. Sokaklarda sahte bile olsa silahla gezmenin bir cezası var.
 
    Sokakta Helghast görünümündeki bu şahsı gören polisler ne olduğunu anlamaya çalışmışlar ve doğal olarak görevlinin maskesini çıkarmasını ve silahını yere koyması söylenmiş. Görevli de bunlara  uymak zorunda kalmış. Almanya yasalarına göre dışarıda sahte silah taşımanın 13.500 dolar cezası bulunuyor. Ancak bu seferkinde Helghast'a bir kaç soru sorulmuş ve nihayetinde sorun çözülmüş. Helghast'ların lafla yola geleceğini bilmiyorduk :)
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamezone Killzone 3 Guerilla Games Sony Fps cosplay engel
Söylenti: XCOM'da Büyük Değişiklikler Var Famitsu, Killzone 3 ve Bulletstorm'u İnceledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.2.2011 23:19:46

0
Bu haber, Yüce Hellghan ulusunu ve onların nedarı iftiharı Helghast'ları yıpratmak için Emperyalist ISA ve onların maşaları tarafından uydurulmuş; bir danışıklı bir komplodan başka bir şey değildir! Halkımız, bu tür emperyalist odakların oyunlarına kanmayacaktır! Hellghan Prevails! NE DİİN SEN YA ANLAMADIM

acgpangea

17.2.2011 11:22:21

0
Bu haber, Yüce Hellghan ulusunu ve onların nedarı iftiharı Helghast'ları yıpratmak için Emperyalist ISA ve onların maşaları tarafından uydurulmuş; bir danışıklı bir komplodan başka bir şey değildir! Halkımız, bu tür emperyalist odakların oyunlarına kanmayacaktır! Hellghan Prevails!

BSC Misafiri

16.2.2011 23:58:57

0
cezanın rakamı 13.500 dolar....tayyipten beter bir hükümet.... soyguncu devlet...

Hard_Player

16.2.2011 18:04:30

0
haha yoruma cok guldum ya :D

saaat

16.2.2011 16:41:10

0
Ehe killzone 3'te o kadar ter dökmemize gerek yok demek, Alman polisi bile durdurabiliyorsa, gönderelim Türk Polislerlerine ağızlarına ağızlarına versinler copu :D Böylece dünyayı kurtarmış oluruz.

CILGIN_TURK_96

16.2.2011 16:32:43

0
- Helghast mı? Helghast ne arar la pazarda? yorum guzel olmus :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killzone 3
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız