Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heavy Rain Yapımcılarından "Horizon" Geliyor!

 
 
     Heavy Rain'in en önemli ismi David Cage, VG247 sitesine yaptığı açıklamada "Horizon" isimli yeni bir yapım üzerinde çalıştıklarını açıkladı.
 
"Meraklı bir adamın büyük bir fikir ayrılığına düştüğü; özgür ve bu özgürlüğünü sogulayan bir kadınla buluşması" olarak açıklanan yapım fikrinin, tüm bilim kurgu hikayesinden oyunu tanıtmak adına alınan ufak bir parça olduğu söylendi.
 
     David Cage daha önce yaptığı açıklamalarda Heavy Rain'in devam oyununun gelmeyeceğini çünkü hikayede yer alan karakterler hakkında söylenmesi ne gerekiyorsa söylendiğini ve yeni yapımının senaryosunu yazmaya başladığını dile getirmişti. Yeni projesi hakkında bilgi vermeye devam eden Cage;
 
"Çok farklı ve sanırım çok şaşırtıcı bir yapım olacak." müjdesini verdi. Bilimkurgu tarzında olması beklenen yapım sizi korkutmasın, zira Quantic Dreams daha önce Omikron : The Nomad Soul adında harika bir bilimkurgu hikayesini bizlere sunmuştu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Heavy Rain Quantic Dream Sony PS3 Adventure horizon
Söylenti: Xbox'a "Hulu" Geliyor Nintendo Oyun Kartları Üretimine Yeniden Başlarsa
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

winxperror

31.8.2015 10:15:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: Zack Fair Bari şunu PC'ye çıkarsınlar da Fahrenheit'dan sonra bir Quantic Dream oyunu daha oynayabilsek.
Sence Sony bunu yapar mı?

veterangamer

31.8.2015 09:59:51

0
İptal olmadi oyun gecenlerde tanitildi.

lextor

30.8.2015 22:49:22

0
Maziye şöyle bi göz gezdireyim dedim.Yapım iptal olmuş herhalde

acgpangea

11.9.2010 13:31:15

0
İşte bu! İşte bu! Fifa 11'in oynayış videosu linkini bile, tıklamadan direk buna daldım. Hayır dualarım seninle Quantic Dream.!

n0.pRobLem

2.6.2010 22:37:21

0
Sayın okuyucu; Haberleri mümkün olduğu kadar birebir çeviriyoruz. Bu haberde net bir şekilde ifade edilen ne varsa hepsini yayınladık. Sony'nin oyun yayıncısı olacağı üzerine NET BİR BİLGİ mevcut değil; zira Quantic Dreams'in ilk oyunu Omikron : The Nomad Soul multiplatform yayınlanmış, Heavy Rain PS3'e özel çıkmıştı. Bundan sonra ne olacağı hakkında net bir bilgi yok.

dIsAstEr

2.6.2010 17:39:18

0
Haberin orjinalinde yazıyorsa niye buraya da yazmıyorsunuz? Bundan sonra böyle mi haber yapılacak, gidip bir de kaynağına mı bakalım yani -_-

Zack Fair

2.6.2010 13:47:41

0
Bari şunu PC'ye çıkarsınlar da Fahrenheit'dan sonra bir Quantic Dream oyunu daha oynayabilsek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heavy Rain
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız