Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heavy Rain Stokları Tüketti!

 
 
    Sony, Heavy Rain'in satıcılarda tükendiğini belirtti ve gelecek haftaya yeni stokların satıcılara ulaştırılacağını açıkladı. 

    Quantic Dream'in efsane oyunu ilk 2 gündeki yaptığı satışlarla bu sabah İngiltere satış listelerinde birinciliğe oturdu. Bunu daha önce şimdiye dek başarak tek oyun Killzone 2 olmuştu. 
 
    Sony, yoğun talepten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler ve stokların az olmasının korkulacak bir durum olmadığını gelecek hafta yeni Heavy Rain'lerin stoklara ulaştırılacağı müjdesini verdi.
 
    Ayrıca, "Aynı zamanda oyun için gösterilen destek ve talep dolayısıyla herkese teşşekkür ediyoruz ve oyunu elde etmek isteyenlerden biraz sabretmelerini rica ediyoruz." denilerek Sony oyunculara teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
 
    Hala oynayamayanlar için Heavy Rain kaçırılmaması gereken bir oyun, hatta oyundan da öte yaşayan bir roman diyebiliriz...
 
    Çok yakın zamanda Heavy Rain'in video incelemesini siteden izleyebileceksiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Heavy Rain Quantic Dreams satış grafiği
R.U.S.E Hakkında Önemli Haberler Bu Çarşamba Epic Games'in E3'te Bir Oyun Duyurusu Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heavy Rain
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız