Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heavy Rain Move Edition'ın Yapım Hikayesi


     Şubat ayında karşımıza çıkan Heavy Rain bir çok yönden eleştiriler alsa da oldukça kaliteli bir yapı ile çıkışını yapmıştı. Her ne kadar yapımcı firmanın geçtiğimiz nesildeki oyunu Fahrenheit kadar ses getirmese de Heavy Rain özellikle grafikleri ve oyun yapısı ile farkını belli etmişti. Oyunun Sony'nin yeni harekete duyarlı kontrol sistemi PS Move sürümü için hazırlanan yeni sürümü ise önümüzdeki dönemlerde piyasada olacak.
 
     Sony bugün Heavy Rain Move Edition için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan bu tanıtım videosu genel olarak oyunun Move'a nasıl adapte edildiğine ve yapım sürecine odaklanmış. Videoda ayrıca Heavy Rain'in yazar ve yönetmeni olan David Cage ve oyunun yapımcılarından  Guillaume de Fondaumiere'in de yorumlarına yer verilmiş. Oynanış kısımlarını da içeren bu yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

 
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Heavy Rain Quantic Dream Sony PS3 Adventure
Alan Wake: The Writer'a Yeni Video PES 2011'e Bedava DLC Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heavy Rain
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız