Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heavenly Sword'u Sevenler Hellblade'i de Seveceklerdir


     İngiliz oyun geliştiricisi Ninja Theory'i Heavenly Sword, DMC ve Enslaved: Odyssey to the West gibi oyunlardan tanıyoruz. Şimdi bu geliştirici Hellblade adlı bir aksiyon oyununun  Playstation 4'e öncelikli olarak getiriyor.
 
    Geliştiriciler Hellblade'in Heavenly Sword ile hiç bir bağının olmadığını belirtiyorlar. O nedenle Hellblade'in Heavenly Sword adıyla anılmasını doğru bulmuyorlarmış. Buna karşın eğer Heavenly Sword'u beğendiyseniz Hellblade'i de beğeneceğinizi vurguluyorlar.
 
    Hellblade'in ana karakteri Senua'nın Heavenly Sword'taki Nariko'ya benzetilmesi konusunda da "Senua tamamen yeni bir karakter Heavenly Sword ile bir bağlantısı yok" yorumunu yapıyorlar.
 
    Hellblade'i Heavenly Sword'un ruhani devamı olarak bile tanımlamayan geliştiriciler yeni oyunda oynanabilirlik, hikaye ve bölüm tasarımı konusunda tamamen farklı bir yol izlediklerini belirtiyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Ninja Theory Hellblade PS4 Bağımsız Indie
inFamous: First Light'ın Arena Modunun Gamescom Videosu Sacred 3'ün Tasarımcısı Oyunculardan Özür Diledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TLOU

19.8.2014 15:15:02

0
Ben daha karakteri ilk gördüğüm an Kai sanıp "Aha Heavenly Sword 2 ?!?!?!" diye havalara uçmuştum...Ne derlerse desinler Heavenly Sword'dan etkilendikleri kesin Ve bu iyi bir şey çünkü Heavenly Sword müthiş bir oyundu yine o kalitede bir oyun bekliyorum

Oguz_Cole

18.8.2014 17:16:18

+1
"Hellblade'in ana karakteri Senua'nın Heavenly Sword'taki Nariko'ya benzetilmesi" Nariko'ya değil de Kai'ye çok daha fazla benziyor. Kaynakta da yalnız Nariko demiyor zaten Nariko yada Kai diyor.

_MuRoO_

18.8.2014 12:06:23

+1
süper bi oyun daha

BSC Misafiri

18.8.2014 11:27:10

+1
Heavenly Sword balon ryse'dan çok daha iyi bir oyundu. Next gen Hellblade'i varın siz düşünün
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hellblade: Senua’s Sacrifice
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız