Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heather Morris Silent Hill 3 HD'de Olmayabilir

Trailer Youtube'a konulduğu gün bir çok oyuncudan büyük tepkiler almıştı. Seslendirmeler gerçekten oyunu değiştirebilir ve garipsenebilir.

     Heather/Cheryl Mason karakterine hem isim hem de ses veren ses sanatçısı Heather Morris, Silent Hill HD Collection'da yer almayabilir.
 
     Kendisi ile yapılan bir röportajda; "Silent Hill HD Collection'da yer alacak mısınız?" sorusuna, "Konami tarafından bu konuda hiç bir haber almadım, Silent Hill 3 HD için Konami sesimi kullanma izni almadı benden." diye cevap veren Heather Morris eminim şu anda bir çok hayranını üzdü.
 
     Bunun en büyük sebebi de o sesleriyle bütünleştirdiğimiz karakterlerin HD olması her ne kadar iyi olsa da ses olarak değişebilme ihtimali. Artık ihtimalden öte olan bu durum yine de Konami'nin ellerine bakıyor, bakalım bir çok hayranını dinleyecek mi yoksa yeni seslendirmeler ile mi sunulacak?

Bu haberin bağlantısı
URL
Silent Hill Korku Silent Hill 2 Silent Hill 3 HD Collection PS3 Konami
Japonya'da En Çok Beklenen Oyunlar (2 Ocak 2012) Logitech'in İlk Türkçe Klavyesi Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill HD Collection
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız