Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayatta Kalma Oyunu Green Hell 2020'de PS4 ve Xbox One'a Gelecek

 
Geliştirici Creepy Jar, Green Hell'in 2020'de PlayStation 4 ve Xbox One'a geleceğini duyurdu.
 
Hayatta kalma oyunu 5 Eylül'de PC'de erken erişimden çıkarak 1.0 sürümüne geçiş yaptı ve oyuna yeni içerikler yolda. Bitki yetiştiriciliği, genişletilmiş barınaklar, Co-op modu ve henüz açıklanmayan yeni oynanabilir içerik 2019 ve 2020 boyunca ücretsiz olarak oyuna eklenecek.
 
Green Hell balta girmemiş Amazon yağmur ormanlarında geçen açık dünya hayatta kalma oyunu. Yiyecek veya ekipman olmaksızın ormanda tek başına bırakılmanın ardından hayatta kalmaya ve buradan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Bu yolculuk sırasında dış dünyadan herhangi bir yardım almıyorsunuz ve gerçek hayatta kalma teknikleri öğrenmenin ardından sadece ellerini kullanarak barınaklar inşa etmeniz, araçlar üretmeniz ve avlanıp kendinizi koruyabilmeniz için silahlar yapmanız gerekiyor. Sürekli olarak ormanın tehdidi altında, vahşi hayvanlara ve tropik hastalıklara karşı savaşıyorsunuz ve ayrıca kendi zihninin kurduğu tuzaklara ve uçsuz bucaksız ormanın karanlık köşelerinde gizlenen korkulara göğüs germek zorunda kalıyorsunuz. 
 
PC versiyonu çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Overwatch'un Switch Sürümünden Oynanış Videosu Hitman 2 - Ekim Ayı İçerik Yol Haritası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız