Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayatta Kalma Korku Oyunu FOBIA: St. Dinfna Hotel, 28 Haziran'da Geliyor

 
 
Yayıncı Maximum Games ve geliştirici Pulsatrix Studios, birinci şahıs korku oyunu FOBIA: St. Dinfna Hotel'in 28 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
St. Dinfina Hotel'e ev sahipliği yapan Treze Trilhas, gizemli kayıplar ve doğaüstü olaylar dahil, sayısız söylentilerin odağı olan köhne bir yerdir. Haber patlatma umuduyla amatör gazeteci Roberto Leite Lopes, arkadaşı Stephanie'den gelen bir ipucunu takip ederek Santa Catarina'ya gider.

Farklı zaman dilimlerini, fanatik bir tarikatı, insan deneylerini ve duvarlarda gezinen hayaletleri gösteren bir kamerayı bulmasıyla gerçeklik altüst olunca yalnızca hakikati ortaya çıkarmak için değil hayatta kalmak için de araştırma yeteneklerine ihtiyaç duyar. Bulmacalar çöz ve geçmiş, şimdi ve gelecek birbirine girerken kovalamacayı durdurmak için her şeyi araştır. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hayatta kalma macera korku FOBIA: St. Dinfna Hotel
Birinci Şahıs Hayatta Kalma Oyunu Among the Trolls, PC için Duyuruldu Bilim Kurgu Rol Yapma Oyunu Hellpoint 12 Temmuz'da Yeni Nesil Konsollara Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız