Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Harvest Moon: Back to Nature PS4 ve PS5 için Derecelendirildi

 
 
Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi, orijinal olarak PlayStation için piyasaya sürülen Harvest Moon: Back to Nature'ı PlayStation 5 ve PlayStation 4 için derecelendirdi. Bir PlayStation oyunu olan bu yapım, büyük olasılıkla PlayStation Plus Premium aboneleri için Klasik Kataloğu'nun bir parçası olarak oyunculara sunulacak.
 
 
 
 
 
Harvest Moon: Back to Nature, orijinal olarak PlayStation konsolunda yayınlanan, geri sarma, hızlı kaydetme ve özel video filtreleriyle geliştirilmiş bir yapıyı oyunculara sunuyor. Aile yapısına uygun olarak geliştirilen bu yapım içerisinde rol yapma öğeleri de yer alıyor.
 
Oyunda doğrusal olmayan, gerçek zamanlı oyun, çok çeşitli etkinlikler ve daha fazlası bulunuyor. Zorlu festival mini yarışmalarında köylülerle yarışabilir, bir mutfak ekleyebilir ve tarifleri toplayabilirsiniz. Kadınlar yemek yapabilen erkekleri sever.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Harvest Moon: Back to Nature
Clive ‘N’ Wrench Şubat 2023'te Çıkış Yapacak Gotham Knights için Tavsiye Edilen PC Sistem Gereksinimleri Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız