Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo ve Battlefield Geliştiricileri Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

 
 
Tencent'in bir bölümü olan TiMi Seattle olarak bilinen yeni bir stüdyo, yeni bir nişancı oyunu üzerinde çalışacak. TiMi Studio Group, Honor of Kings ve Call of Duty Mobile gibi popüler mobil oyunların geliştirilmesinin arkasındaki stüdyo olarak yer alıyor. Ekip, çokça deneyime sahip Rosi Zagorcheva ve Scott Warner ile birlikte 25 kişiden oluşacak.
 
Zagoracheva, daha önce Star Wars: Battlefront, Battlefield 4 ve Battlefield V gibi oyunlarda kıdemli yönetmen olarak çalıştığı için nişancı oyunlarında önemli bir geçmişe sahiptir. Warner'da Halo 4'ün baş tasarımcısı olarak çalıştığı için deneyime sahip. Ekibin yeni bir orijinal oyun üzerinde çalıştığı ortaya çıktı ancak fazla ayrıntı paylaşılmadı.
 
Warner, GamesBeat ile yaptığı bir röportajda şunları söyledi: “Birinci şahıs nişancı ve rekabetçi bir oyun üzerinde çalışıyoruz. Bu oyunları uzun süredir yapan birçok insan bir araya geldi. Şimdilik PC ve konsola odaklanıyoruz. Ama nihayetinde oyunumuzun olabildiğince çok platformda oynanmasını istiyoruz.” 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamerficial tencent
PUBG, iptal Edilen PUBG 2 Oyunundan Yeni içerikler Alacak Dynasty Warriors 9 Empires ilk Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız