Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Waypoint, Gold Üyelere Özel Olacak

    Halo evreni hakkında her şeyi bulabileceğimiz, yapımcılığı 343 Industries tarafından yürütülen yeni sistem, kasım ayında Live sisteminde faaliyete geçecek.

    Halo fanlarını, Halo ile ilgili son haberler, aktiviteler, yeni içerikler, röportajlar, yeni video ve ekran görüntüleri ve başka hiçbir yerde ulaşamayacağınız görsel bilgiler hakkında bilgilendirecek olan Halo Waypoint’e özel yayınlanması planlanan ilk özel içerik,  7 kasım tarihinde Halo Legends animesinin ön gösterimi olacak.

    Halo 3, Halo 3 : ODST ve Halo : Wars oyunlarında elde ettiğiniz skorlar, ulaştığınız achievement’ler ve pek çok bilgiyi kayıt altına alacak ve ulaşamadığınız yeni skor ve achievement’ler için size yol gösterecek.

    Games on Demand üzerinden 5 kasım tarihinde yayınlanacak olan bu özellik 26 kasım tarihine kadar tüm Live kullanıcıları için bedava olarak belirlenirken, bu tarihten sonra sadece Gold üyeleri bu özellikten yararlanabilecek.
 

 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Halo Waypoint çıkış tarihi detaylar
FIFA Manager 10'un Demosu Hazır FIFA 10'un Yaması Hazırlanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
HALO 3
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız