Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Reach'te Zorluk Oyuncu Sayısına Bağlı Olacak


 
     Bungie, Halo: Reach ile Microsoft'a veda edecekken bunun muhteşem bir ayrılış olması için elinden geleni yaptığını görüyoruz. Halo: Reach'in videoları bunun en büyük kanıtı.
 
     Bazı FPS'ler vardır ki senaryo modunu kimse önemsemez ve herkes o oyunu multiplayer özellikleri için alır. Halo serisi hiç bir zaman bu tanımlamaya uymamıştır. Senaryo modu da en az multiplayer modları kadar kaliteli olan bu serinin senaryosunu co-op desteği ile arkadaşlarımızla yardımlaşarak bitirmek mümkün. Halo: Reach'te de bu özellik olacak, ama bazı farklılıklarla beraber.
 
      Bungie'den Brian Jarrard'ın açıklamasına göre co-op moda katılan oyuncu sayısına bağlı olarak oyunun zorluğu da artacak. Bunun anlamı sadece düşmanların hasara dayanıklı olması değil, aynı zamanda daha zeki ve gizlenme unsurlarını daha iyi kullanmaları da olacak.
 
      Halo 3'te 4 kişilik co-op desteği bulunuyordu bu sayısının Reach'te de aynı olması bekleniyor ki yeterli bir sayı olduğunu söyleyebiliriz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 Brian Jarrard
Xbox Live'da Gelecek Hafta (28 Haziran) Warren Spector 3DS'e Hayran Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız