Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 4'ün Bir Multiplayer Haritasından Görseller

Eğlenceli bir harita olacak gibi

     2012 yılının en büyük oyunlarından biri olacağına neredeyse kesin gözüyle bakılan Halo 4'e ait yeni bilgiler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Geliştirici 343 Industries oyunun multiplayer haritalarından biri olan ve şu an için Warhouse olarak adlandırılan bölümden konsept çalışmaları yayınladı.
 
     Geliştiricilerin açıklamasına göre uzaydaki bu bölüm küçük bir haritaya sahip olacak. Simetrik bir tasarıma sahip olan Warhouse, Slayer türündeki oyunculara hitap ediyormuş. Haritanın konsept tasarımları da çok hoş görünüyor, bu çalışmaları aşağıda bulabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Halo 4 Microsoft FPS Xbox 360 Master Chief Cortana
Resistance 3'te 1 Nisan Şakası Var! Obsidian da Wasteland 2 Projesine Katılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.4.2012 14:23:22

+1
@ legend warrior ne alakası var bende kullanıyorum özel gucleri..en üst rütbe general olan adam bile özel güçleri kullanıyor..madem oyun bize bunu sunuyor kullanan adam nıye noob olsun? bence en büyük noob sensın.. örnegın 9 saniye süren armor lock..3 kişi seni sıkıştırınca takım arkadaşların gelene kadar belkıde hayatını kurtarır..jet pack desen mükemmel birşey geniş haritalarda.. halo reach böyle farklı özellıklerıyle basarılı oldu begenmıyorsan cod oyna bence ability falan olmadan oyna takıl işte noob kralı :)

On.E

31.3.2012 23:52:37

-1
Jetpack ve Armor Lock sinir bozucu şeyler hele Armor Lock tam Nooblar için tasarlanmış neyse 343 Reach'te biraz el attı ona.Koşma olayı yerine yürüme hızını arttırmaları çok daha mantıklı olur 3 gibi olmalı MP, Sprint yüzünden millet BR düellolarından kaçabiliyor.Evade'de saçma zaten Drop Shield zaten Reach MP'sinde de fazla yok Camo'da tam Camper özelliği yine en kabul edilebilir Sprint gibi en iyisi Playlist olarak Ability'lerin olmadığı Playlistler açmaları.Benim asıl beklediğim BTB haritaları bakalım araçları da ne kadar değiştirecekler merak konusu.

veterangamer

31.3.2012 13:07:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: necipfazil2041 Halo3 gibi olsun en fazla olacaksa koşma olabilir. Armor Lock saçmalıktan öte değil benim için. Bende kullanıyorum bazen ama hiçbir zevk almıyorum. Oyuncuyum diyen kaplumbağa gibi kabuğuna çekilmez. Zaten Halo diğerleri gibi ilk görenin öldürdüğü bir oyun değil.
koşma bence olmasada olur zaten kısa sürüyor ama energy sword alacaksan başka tabi..ama jetpack ve görünmezlik oyuna farklı dinamikler katıyor..armor lock ı küçük harıtalarda almayan yok..halo yu zaten ılk görenın öldurdugu gıbı bır oyun olmadıgı için sevıyoruz ama dedıgım gıbı özel güçler yine olmalı...

necipfazil2041

31.3.2012 12:22:25

0
Halo3 gibi olsun en fazla olacaksa koşma olabilir. Armor Lock saçmalıktan öte değil benim için. Bende kullanıyorum bazen ama hiçbir zevk almıyorum. Oyuncuyum diyen kaplumbağa gibi kabuğuna çekilmez. Zaten Halo diğerleri gibi ilk görenin öldürdüğü bir oyun değil.

veterangamer

31.3.2012 11:47:45

0
çok güzel ama reach ile başlayan özel güçler olayı umarım yeni oyundada devam eder..jetpack ve görünmezlik gerçekten farklı deneyimlerdi..küçük harita olsun energy sword ile katliam yapılır valla
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 4
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız