Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 3 ve Halo: Reach Grafik Karşılaştırma Videosu

 
 
      Halo: Reach ile beraber yeni bir grafik motoruna geçen Bungie, oyunun grafiklerinde de büyük bir gelişim sağlamıştı. Halo 3'te çok eleştirilen görseller, Reach'te oldukça tatmin edici.
 
      Oyunlarında her zaman oldukça geniş bir dünya sunan Halo serisi görselliğinin yanında muhteşem fizikleri ve yapay zekası ile de dikkat çekiyor. Genel olarak ele alındığında yüksek bir teknolojiye sahip olan oyunun Xbox 360'taki maceraları Halo 3 ve Halo: Reach arasında da büyük fark bulunuyor.
 
     Aşağıdaki karşılaştırma videosunda Halo;: Reach'in karakter ve çevre tasarımlarının yanı sıra çok daha gerçekçi renk paletine sahip olduğunu görüyoruz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 halo 3 Halo reach karşılaştırma
Okamiden'e TGS 2010 Trailer'ı Geldi Vanquish'in Yeni Demosu 22 Eylül'de Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rookie61

22.5.2012 18:54:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri hala ayni dandik Halo iste ne fark var?
all işte senin kadar malını görmedim daha halo bile oynamamışın hemen laf ediyorun nOOb

Rookie61

22.5.2012 18:53:36

0
yaaaa bu daha ALPAH daha hazır değil be bu niye ön yargılı davranıyorsunuz ki önce oyunun çıkışını bekleyin öyle yorum yapın

freshmind

18.9.2010 15:43:02

0
Hem xbox 360 hemde ps3 sahibiyim.. Ama arkadaş ne yaptıysam tekniksel manada şu oyuna ısınamadım.. Nette yayımlanan online çizgi romanlarını, reklam amaçlı yapılan animesini, live videolarını deli gibi izlemiş hikayesi ve multisi ile saatlerce vakit geçirmiş birisi olarak tekniksel açıdan bu kadar zamandır geliştirilen bir oyunun malesef günümüz görsellik çıtasının altında olduğuna inanmaktayım... Oynanış sistemi, kendine has multisi, benim için en önemli kısmı olan hikayesi ile kesinlikle çok iyi bir oyun, tıpkı önceki halo oyunları gibi.. Ama önceki halo oyunları ile paylaştığı bir özellik daha var ki, çıktığı döneme göre tekniksel alt yapısının zayıf olması... Bundan önceki halo oyunlarınında dönemin grafiksel çıtasına göre durumu iyi değildi bu oyununkide çok farklı değil. Yaratıkların tasarımlarından mıdır, silah tasarımlarından mıdır, vivid dediğimiz pembe ve çevresinde dönen keskin renklerinden dolayımıdır anlamış değilim ancak (belkide hepsinden dolayı) teknik açıdan oyunun beni tatmin etmediğini rahatlıkla söyleyebilirim.. Bir Bad Company 2, Cod 4-5-6 , Killzone 2 , Crysis kadar iyi bir görsellik sunmadığına dair hepimiz hemfikirizdir sanırım.. Her ne kadar aynı platformda olmasalarda Gears of War, Fable, GoW, Mgs kadar özgün oldukları platformun hakkını vermediğini düşünüyorum... Oyun aldığı puanları sonuna kadar hak ediyor, kesinlikle oldukça iyi bir oyun.. Ama her oyunda olduğu gibi eksik noktalarıda mevcuttur.. Yada diğer özelliklerine göre zayıf kalan kısımlarıda vardır.. Oyunun atmosferine, satışlarına, hikayesine, aldığı puanlara saygım vardır ki şu sıralar multisi ile meşgulüm.. Fakat eğri oturup doğru konuşulduğu zamanda tekniksel açıdan türünün oyunları arasında orta sevye diyebileceğimiz bir konumda olduğunu görmek çokta zor değildir.. Oyun-sever kardeşlerimden ricam şudur ki sidik yarıştırmadan eğlence sektöründe çok farklı bir rolü olan oyunları derbi maçlarına dönüştürmeden aksine oyunu oynayamayan dostlarımıza artısı ile eksisi ile oyunadığımız oyunları ve yaşadığımız deneyimleri doğru bir şekilde realist bir bakış açısı ile yansıtmak hem bu ortamın olgunlaşmasına hemde yapılan yorumların, akıllarda dolaşan düşüncelerin tatlılaşmasına olanak sağlayacaktır... Sevgilerimle saygılarımla..

BSC Misafiri

18.9.2010 09:29:40

0
ilk yorumu okuyunca gülme krizine girdim ezik bir ps fanı işte ne yazmasını beklersinki :D

aterikasedi

17.9.2010 18:40:03

0
Videoyu bulamadım.hangısı acaba?Artı neden dırekt vıdeonun oldugu lınk koyulmuyor ?

quikbuster

17.9.2010 17:01:05

0
bu oyun grafiklerini bende begenmedim neden bukadar abartılıyoki hikayesi mi güzel acaba???

.:SyLaR:.

17.9.2010 14:20:21

0
BSC Misafiri 17.09.2010 13:25:05 Rezil çık git kendini balkondan at nasıl hala dandik diyebilirsin kesin oynamadı 2-3 video izleyip burda ahkam kesiyor bende halo grafigini hiç begenmezdim cell-shade gibi deyip dururdum reach'i görünce aklım gitti adamlar yapmış daha ne.

kingoflegends

17.9.2010 13:40:53

0
[quote][/quote]BSC Misafiri 17.09.2010 13:25:05 hala ayni dandik Halo iste ne fark var? [quote][/quote] Halo 1 de kullandıkları grafik motorunun gelişmiş halini kullanıyorlar.Grafikleri ne kadar iyi olursa olsun hiç biri halo 1 in verdiği zevki veremiyor.

BSC Misafiri

17.9.2010 13:25:05

0
hala ayni dandik Halo iste ne fark var?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız