Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hackerlar Nintendo Switch Üzerinde Android Arayüzünü Çalıştırmayı Başardılar

 
2018'de Nintendo Switch'te dış kod çalıştırmaya müsaade eden bir açık bulunmuştu. Elbette bu konsolun hacklenmesine sebep olsa da aynı zamanda hackerların konsol üzerinde, hayal güçleriyle sınırlı çeşitli çalışmalar yapmalarının da önünü açtı. Onlardan biri de konsolda Android arayüzünü çalıştırmak.
 
xdadevelopers isimli Youtube kanalının da gösterdiği üzere (SD kart üzerinden) Android arayüzü çalıştırıldı. Android arayüzü sistemin kendisine kurulmadan bile çalıştırılabiliyor. 
 
Bu sayede Switch'inizi bir Nintendo oyun konsolundan emülasyon yoluyla tonlarca oyun oynayabileğiniz bir cihaza dönüştürebiliyorsunuz. 
 
Joy-Con'lar herhangi bir sorun yaşatmadan sistemde sorunsuzca çalışabiliyor. Daha da iyisi sistem yalnızca Nintendo yapımları için değil, Netflix için de kullanılabiliyor. Öyle ki Netflix yapımlarını TV'de izlerken Nintendo Switch'i dock'tan çıkardığınızda dahi Switch'in ekranından izlediğiniz yapım oynamaya devam ediyor.
 
xdadevelopers'ın ilgili videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Android Nintendo Switch Hacker Android Arayüzü
Hitman 3'ün Geliştirildiği Resmen Doğrulandı The Good Life İlkbahar 2020'ye Ertelendi

dark dragon

29.7.2019 19:27:54

0
İlk çıktığında alanlar çok şanslı gerçekten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız