Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

HTC Vive 50 Oyunla Piyasaya Çıkacak, Ama Hiç Birisi Cihaza Özel Değil


     HTC ve Valve'in ortaklaşa geliştirdiği sanal gerçeklik cihazı Vive, 5 Nisan'da piyasaya çıkacak. Deneyenlerin övgüsünü alan ve şu an en pahalı-kaliteli sanal gerçeklik cihazı olarak görünen cihazın kendine özel oyunu olmayacak gibi görünüyor.
 
     Valve'den Chet Faliszek'in açıklamalarına göre cihaz 50 oyunla birlikte piyasaya çıkacak olmasına karşın hiç biri bu cihaza özel değil. Yani bu oyunları Oculus Rift veya Playstation VR'da da görme şansımız olacak.
 
     Sanal gerçeklik cihazlarının gelişmesini ve piyasada kendine yer edinmesini istediklerini söyleyen Faliszek o nedenle cihaza özel içerik istemediklerini söylüyor. Bu durum bakalım HTC Vive'ın satışlarını ne kadar etkileyecek? Oculus Rift ve Playstation VR'ın kendine özel içerikleri olduğunu da hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Valve HTC HTC Vive Vive SteamVR
Doom'un Aksiyon Dolu Multiplayer Haritaları Bu Videoda Tanıtıldı Rime artık Playstation 4'e Özel Değil
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FerdosParadise

17.3.2016 22:55:25

+1
quote:

Orjinalden alıntı: konsoldede bu tür aletleri ciktiginda alanin ya parasi cok yada hesabini bilmiyor ,demektir ,mantikli bir oyuncu ilk önce 2-3 sene bekler ve bakar alet bi otursun piyasada, ucuzlasin alternatifleri cogalsin, vsvsvvsvsvs sonra gider dener prova eder hepsini eger hosuna giderse simdi fiyatin en az yarisina yada 3 de birisine alir gecer
Senle aynı fikirde değilim.

Kreuger

17.3.2016 12:44:15

+1
bu tür aletleri ciktiginda alanin ya parasi cok yada hesabini bilmiyor ,demektir ,mantikli bir oyuncu ilk önce 2-3 sene bekler ve bakar alet bi otursun piyasada, ucuzlasin alternatifleri cogalsin, vsvsvvsvsvs sonra gider dener prova eder hepsini eger hosuna giderse simdi fiyatin en az yarisina yada 3 de birisine alir gecer
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
HTC Vive
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız