Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

HEX: Shards of Fate Genel Beta Başlıyor

 
   Gameforge ve HEX Entertainment, dijital kart koleksiyonu oyunu HEX: Shards of Fate'i tüm oyunculara açıyor. Bu beta sürümü tüm PvP içeriklerini barındırıyor ve katılımcılar arasında geniş kapsamlı sosyal etkileşime imkan veriyor.
 
    Oyunun nihai yayınına kadar adım adım ek içerikler sağlanacak. Örneğin şu anda kullanılabilen – 350’nin üzerindeki – kartların miktarı yakın zamanda yeni bir setle artırılacak ve böylece 500 oynanabilir karta yükselecek. Hex Entertainment Geliştirme Departmanı Başkanı ve CEO’su Cory Jones: “Oyuna erişim konusundaki yüksek talep, şimdiye kadar uygulanan sınırlamaları kaldırmaya cesaretlendirdi.
 
    Başlatılan genel betayla daha fazla oyuncunun, HEX’in bizim açımızdan çok önemli olan test aşamasına katılmasına imkan veriyoruz. Bu vesileyle, Gameforge ile birlikte bütün kapalı beta katılımcılarına teşekkür etmek istiyoruz ve oyunu kullanıcılarımızla birlikte daha da iyi hale getireceğimiz için seviniyoruz.“
 
    HEX: Shards of Fate oynamak isteyen herkes, hex.gameforge.com adresindeki resmi siteden kaydolup oyuna hemen erişebilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Hex: Shards of Fate Cryptozoic PC Mac MMO
Zindanlar & Şeytan: Kutsal Kılıç Türkçe Olarak Yayınlandı Call of Duty Advanced Warfare'ın PS3 ve Xbox 360 Güncellemesi Oyunu Bozdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hex: Shards of Fate
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız