Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guitar Hero: Red Hot Chili Pappers mı Geliyor?


 
     Farklı tarzları ve müzikleri ile en sevilen gruplardan birisi olan Red Hot Chili Pappers'a özel Guitar Hero oyunu mu gelecek?
 
     1983 yılında kurulan ve şu anda Michael Balzary, Anthony Kiedis, Chad Smith ve John Frusciante isimlerinden oluşan Red Hot Chili Pappers'a özel bir Guitar Hero oyunu geleceğine dair dedikodular dolaşıyor. Henüz bir doğrulama gelmesede Kotaku'da yer alan habera göre dedikodular oyunun gelebileceğini doğrular nitelikte.

     En iyi ritim oyunlarının başında gelen Guitar Hero serisi ana oyunları dışında Metallica, Van Halen ve Aerosmith tarzı oyunları ile de büyük bir ilgi toplamıştı. Dedikodularda gerçeklik payı var ise, muhtemelen oyun E3'te ortaya çıkacaktır. Şahsen en sevdiğim müzik gruplarından (John Frusciante'yi ayrı bir severim :) ) biri olan Red Hot'a özel bir oyun, benim gibi sevenlerini mutlu edecektir.


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Activision PS3 Xbox360 Wii Müzik Red Hot Chili Papers
Castlevania: Harmony of Despair Xbox Live Yolunda Skate 3'ün TV Reklamı Sıradışı

Guest-E41040413

21.12.2011 17:22:54

0
başlık fail
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guitar Hero 5
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız