Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grin Kepenkleri İndirdi!

Kapanışından büyük üzüntü duyduğumuz firmayı logolarındaki gülümseme ile hatırlayacağımızı söyleyerek Hoşçakal Grin diyoruz.
Son dönemlerde yaptığı oyunlar ile büyük çıkış yapmayı hedefleyen fakat peş peşe gelen başarısız oyunlar ile gündemde kalan Grin stüdyosunun kapatıldığı resmen açıklandı.
 
Grin'in kurucuları olan Bo ve Ulf Andersson firmanın resmi sitesinde faliyetlerine son verdiklerini açıkladılar.
 
"Üzülerek söylüyoruz ki Grin Stüdyosu kapılarını kapatmak zorunda kalmıştır. Bu kapanmanın en büyük nedeni oyunlarımızın dağıtımını yapan çoğu firmanın ödemeleri geciktirmesidir." diyen Andersson, firmanın kapanış nedeni olarak mali sıkıntıyı neden gösterdi.
 
"Büyük bir maceraya atıldığımız Grin stüdyosunda oniki yılı geride bırakmış ve bir aile olmuştuk. Geride kalan on iki yıla baktığımızda ise Ballistics, Bandits, GRAW 1 & 2, Bionic Commando Rearmed, Wanted: Weapons of Fate, Terminator: Salvation ve Bionic Commando oyunlarını görüyoruz. Üzerinde çalıştığımız ve bitirmeye fırsat bulamadığımız son oyunumuz için ise üzüntü duyuyoruz" diyerek firmanın geçmişi ve kapanışından duydukları üzüntüyü de dile getirdi.
 
Özellikle Bionic Commando, Wanted ve Terminatör gibi beklentinin büyük olduğu fakat bu beklentiyi karşılayamayan oyunlar ile firmanın mali krize girdiğini söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Grin closed door kapatılma
Assasin's Creed 2 için Yeni Video Yayınlandı Operation Flashpoint 2'nin Sistem Gereksinimleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız