Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grid: Autosport İçin Black Edition Hediyeleri Tanıtıldı


    27 Haziran'da PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak olan Grid: Autosport, oldukça erken gelen bir duyuru olmuştu. Grid 2'de beğenilmeyenleri unutturma amacıyla yola çıkan oyun için ön sipariş ekstraları tanıtıldı. 
 
    Yapılan açıklamalara göre oyunu ön siparişle satın alan herkes, Black Edition ismindeki sürüme erişecek. Bu sürümde oyun içerisinde kullanabileceğiniz bazı hediyeler sunuluyor. Aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Codemasters Yarış Grid Grid Autosport Racing Araba Yarışı
Mortal Kombat'ın Multiplayer Modları GameSpy'ın Kapanmasından Etkilenmeyecek God of War 2 Yönetmeninin Yeni Projesi E3'te Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nicolae

10.5.2014 21:59:45

+2
Verilen içerikler hiçte tatmin edici değil. GRID 2'den sonrada insan şüpheli yaklaşıyor. En iyisi bekleyip görüp almak olacaktır.

Can-ı Efsan

10.5.2014 16:53:46

+1
öncelikle şu lanet olasıca reklamlarınızdan lanet olasıca lost saga denilen ne olduğu belli olamayan dıın dını dını diye başlayan iğrenç müziğini bize zorla dinletip reklamı geç butonuna bastırdığınız için ve bu konu diğer üyelerden tarafından da tepkiye yol açıp cevap bile vermediğiniz için sizleri en içten dileklerimle kınıyorum. oyun ise bence sanki olmuş gibi niye derseniz arkadaşlar sesleri olmuş bakın grafikler ise eski nesile göre iyi ama yeni nesil varken neden hala eskiye çıkıyorki? bence hiç şansı yok arkadşaımız yazmış, the crew-forza horizon falan bunlar varken bu oyun pek birşey başaramaz.

BSC Misafiri

10.5.2014 15:34:39

0
Bu sene piyasa ya Forza Horizon 2,Drive Club,The Crew,Project Cars gibi oyunlar çıkarken bunun hiç şansı yok tm herşey grafik değilde o nasıl bir grafikir ya !!! Baknız The Crew inde grafikleri çok iyi değil ama binlerce modifeye open world koca bir hgarita gibi arttıları var.Bunun kendini aldırtacak ne artısı var !!

OldGamers86

10.5.2014 15:09:26

0
Grid 2'den sonra temkinli olmak lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GRID: Autosport
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız