Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GreedFall'un İnceleme Puanları

 
Yayıncılığını Focus Home Interactive'in, geliştiriciliğini ise Spiders'ın yaptığı GreedFall'un ilk inceleme puanları paylaşıldı. GreedFall; PlayStation 4, Xbox One ve PC için bugün piyasaya sürüldü. Oyunun metascore'u şu an için 75, kullanıcıların verdiği puanların ortalaması ise 6.2. Geri kalan puanları ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Hobby Consolas - 84 
GamePro Germany - 80
Multiplayer.it - 80
PlayStation Universe - 80
TheSixthAxis - 70
Push Square - 70
Screen Rant - 70
DualShockers - 65 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
GreedFall'da topraklarınızı büyük bir hastalıktan kurtarmak ve tedavi arayışı için terk edip büyü, zenginlik gizem ve fantastik yaratıklarla dolu olan bir adaya doğru yola çıkıyorsunuz. Fakat burada da kendinizi istilacı göçmenler ile doğaüstü muhafızlar tarafından korunan yerliler arasında sürekli artan gerilimlerin ortasında buluyorsunuz.
 
Yol boyunca çok sayıda görevde ilerleme kaydedebilir ve başarılı olabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşma şekliniz ve karakterinizi nasıl geliştireceğiniz seçimlerinize bağlıdır ve savaş, diplomasi ya da kandırmadan yararlanabilirsiniz. GreedFall adası yaşayan, sürekli gelişen bir dünyadır. Görünüşte önemsiz gibi duran seçimlerden en önemli siyasi kararlara kadar tüm eylemleriniz süreci etkileyecek ve nihayetinde hikayenizi şekillendirecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metacritic greedfall spiders games ryo
Cyberpunk 2077'den Japonca Dublajlı Fragman Persona 5 Royal Açılış Sinematiği
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antikaruh

11.9.2019 05:09:39

0
Güzel şeyler başarmaya çalışmışlar ama maalesef bütçe en büyük düşmanları olmuş. Bound by Flame ve Technomancer da böyle idi. Burada bir tık ileriye gitmeyi başarmışlar ama oyunun ortalarına doğru, bütçenin açtığı yaraları artık görmezden gelemiyorsunuz. Lyp-sync, yüz animasyonları, kontrollerin savsaklığı ve optimizasyon sıkıntıları ilk göze çarpıpta, bütçesi adına göz ardı ettiğiniz şeyler iken, bir birine tekrar eden görev ve mekanlar (3 şehir-bölge var, ve hepsi bir birinin kopyası, her şey aynı, aynı tasarımı kullanıp biraz rengini ruhsarını değiştirmişler) 4 çeşit düşman var, geri kalanlar klasik armorlusu, yok ateşlisi, yok bir büyüğü bir küçüğü vs vs Yine hikayenin bir süre sonra anlamını yitirmesi. Bölgelerin klasik Spider Games oyunlarında olduğu gibi koridorumsu halleri, kısıtlanmış özgürlüğün bir süre sonra oyunu basıklaştırması. Bu etmenler maalesef oyunu kurutuyor. Birisi şu adamların elinden tutsa çok güzel işler başaracaklar ama bu bütçe ve çalışsan sayısı ile ancak bu kadar. İndirimde 50-60 liraya alınır 30 saat eğlenilir oynanır geçilir, silinir unutulur.

Angel of the Lord

10.9.2019 21:22:32

0
Sanırım 75-83 arası bir puan tahmini yapmıştım. Tuttu sayabiliriz bence Bütçesi daha fazla olsa güzel şeyler başarabilirdi bu ekip sanırım.

Alkımm

10.9.2019 20:17:18

0
Oyun genel olarak ortalama yada bir tık üstü sayılır ama 190 TL de etmez bence.

Jer Aders

10.9.2019 14:39:28

0
190 lira verilecek bir oyun değil düşsün alınır

BSC Misafiri

10.9.2019 13:51:49

0
Steam = Karışık diyen arkadaş hangi gezegenin Steam'i bu? %80 yani Çok Olumlu olarak görünüyor.

Babblebabble

10.9.2019 13:38:37

0
Görevler tekdüze diyorlar.Steam = Karışık.Son oyunların kronik problemi haline gelmeye başladı.

darkdogan

10.9.2019 12:31:51

0
Oyun gayet iyi,twitch yayınlarından oynayanlarida izledim,indirimlerde oynayacağım oyunlar arasında. Tek eksiği yalnıs bilmiyorsam online co op olmaması.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GreedFall
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız