Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grasshopper Dijital Satışa Önem Veriyor

Akira Yamaoka oyun dünyasının en ünlü isimlerinden birisi

    Bugüne kadar konsollar için çıkardıkları oyunlarla dikkatleri üzerine çeken Grasshopper Manufacture'ın en yetkili isimlerindne Akira Yamaoka dijital oyun dağıtım servislerine ilgi duyduklarını ve yeni oyunlarla bu servislerde boy göstermek istediklerini söyledi.
 
     Yamaoka, firmasının oyunlarını sosyal medya, cep telefonları, Steam ve Origin gibi servislerde de oyunculara sunmak istediklerini belirtti. Steam'in hızlı gelişimi ile ilgili sorulan soruya ise şu yanıtı verdi.
 
     "Kutulu oyunların yok olacağını düşünmüyorum, ama Steam farklı donanımlar üzerinde çalışmaya başladığından beri yüksek potansiyele sahip."
 
      Bu arada taşınabilir oyun konsolları ile ilgili açıklamada da bulunan Yamaoka, Vita'yı donanımsal olarak çok beğendiğini, ama konsolun Japonya ve Batı'da satmadığını, 3DS'i ise Japonya'da herkesin elinde gördüğünü belirtiyor. Buna rağmen Yamaoka için 3DS de Batı'da yeterli satışa ulaşamamış ve şu an için bu platformlara oyun çıkarmak için bir girişimleri yokmuş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera Grasshopper Manufacture Akira Yamaoka Steam Origin Sosyal oyun
Andersson: Colors! 3D'yi Wii U Getirmek İsterim Fatal Frame 2 Wii ve Spirit Camera Çıkış Tarihleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

14.4.2012 17:13:29

0
Kutulu almanın verdiği haz başkadır.Kutusuna dokunmak , koklamak .. Hele birde özel versiyon alıyorsanız özel kitapçık ve hediyeler .. Bunların haricinde de oyunu gerçek hayatında elde ediyormuş hissediyorsun.

Chidori

14.4.2012 10:06:39

0
Dijital bencede gayet iyi fakat kutulu almak farklı bir deneyim yaşatıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız