Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gran Turismo Sport Versiyon 1.11 Güncellemesi Detaylandırıldı

 
 
   Sony Interactive Entertainment Gran Turismo Sport versiyon 1.11 güncellemesinin bugün, 26 Ocak'ta, yayınlanacağını duyurdu ve güncellemenin detaylarını paylaştı.
 

   Yeni Araçlar:

- Dodge Viper GTS
- Ferrari 512 BB
- Ferrari 330 P4
- Ford GT
- Jaguar XJ13
- Lamborghini Diablo GT
- McLaren F1
- Toyota 2000GT
- Toyota FT-1
- Toyota Supra RZ
 
   Yeni Pistler:

- Monza Pisti: Kuzey İtalya’da, Milan’ın eteklerinde bulunan yeşil cennet Ulusal Monza Parkı’nda yer alan ünlü bir pist. 1922 yılında tamamlanan pist, Brooklands ve Indianapolis’ten sonra dünyanın en eski 3. pistidir. Aslen yüksek eğimli oval bir bölüm içeren pist, günümüzde uzun bir düzlükle birbirine bağlanan birçok şikanın ve ardışık virajın birleşiminden oluşan yüksek hızlı bir pisttir. Hem şikanlı hem de şikansız 2 farklı pist düzeni, oyunculara yüksek hızlarda otomobil sürme deneyimini yoğun bir şekilde yaşatmak üzere oyuna eklendi.

- Autodrome Lago Maggiore - Merkez' Düzeni (Tersten: 'Merkez II' Düzeni): Burası, Lago Maggiore pistinin son düzlüğünü kullanan bir kısayol pistidir. 1,7 km’lik uzunluğuyla oldukça kısa bir pist olsa da, pistin yüksek hızlı bölümü uzun ve zorlu. Ayrıca pist düzeninin tersten olanı da mevcut.

- Autodrome Lago Maggiore - Doğu' Düzeni (Tersten: 'Doğu II' Düzeni): Burası, Lago Maggiore son düzlüğünü ve pistin doğu kenarını birbirine bağlayan bir kısayol pistidir. 3,6 km’lik pist düzeninde sürücülerin yeteneklerini sınayan bir teknik S kavisi yer alıyor. Ayrıca pist düzeninin tersten olanı da mevcut.

- Autodrome Lago Maggiore - Batı' Düzeni (Tersten: 'Batı II' Düzeni): Burası, Lago Maggiore son düzlüğünü ve pistin batı kenarını birbirine bağlayan bir kısayol pistidir. 4,1 km’lik yüksek hızlı pist düzeninde düzlüğün sonuna doğru dinamik bir çıkış ve iniş bulunuyor. Ayrıca pist düzeninin tersten olanı da mevcut.
 
   Aşağıdaki 4 etkinlik “GT League”'e eklenecek:
 
- F-150 Raptor Hayatta Kalma (Acemi Ligi): Amerikan pikap kamyonetinin son sözü. Tek modelli Ford F-150 etkinliği.
 
- J-Sport Buluşması (Amatör Lig): Benzersiz ve yüksek performanslı Japon spor otomobilleri çeşitliliği.
 
- La Festa Cavallino (Profesyonel Lig): Şahlanan atların festivali; sadece Ferrarilere özel bir yarış serisi.
 
- Gr.3 Dayanıklılık Serisi (Dayanıklılık Ligi): Grup 3 otomobilleriyle yapılan bir dayanıklılık yarışı; yol otomobillerinden dönüştürülen yarış modelleri.

 
   Güncelleme fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gran-turismo.com/tr Gran Turismo Gran Turismo Sport Polyphony PlayStation 4 Simülasyon yarış PlayStation VR PS VR PS4
Space Soldiers, StarSeries i-League S4 Avrupa Elemelerine Davet Edildi South Park: The Stick of Truth 13 Şubat'ta PS4 ve Xbox One için Satışa Sunulacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nexi-Ma

6.2.2018 19:31:25

0
ne kadar güncelleseler de oyun çöp

atsuma

26.1.2018 19:13:48

0
Ps4 pro alanlara Gran Turismo Sport hediye. Kampanya devam ediyor.

GT_55

26.1.2018 18:38:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio Verdikleri arabalara bak hepsi eski model. Yapımcının parası yeni ve lisanslı arabalar koymaya yetmemiş anlaşılan? Ama ücretsiz yeni pist vermeleri güzel bir şey Forza da değil ücretsiz parayla bile yeni pist eklediklerini görmedim.
Sakallı pistleri sevmiyor. Neden acaba.

dante06

26.1.2018 18:10:25

0
Sırf gt icin gittim turkcell de kampanya varmış,logitec g29 artı vites 1400 lira bayıldım aldım

mosquito

26.1.2018 15:35:14

0
yağmur seçeneği gibi seçenekler nezaman gelecek yada gelecek mi?

BSC Misafiri

26.1.2018 15:25:10

+1
Dünyanın en iyi Simulasyonu Gran Turismo beklendiği gibi satışlarda rakipsiz. Bir Sim oyununda en önemli şey sürüştür bu yüzden oyuncuların ve Profesyonelerin tercihi oldu. Araç gibi şeyler oyuna kolayca eklenebiliyor. Araç araç diyip oyuna gömmeye çalışanlar tarih oldu...

İdrak İstimlak

26.1.2018 11:02:01

+2
Verdikleri araçların hepsi efsane araçlar, tabii sen konsolunda her ekstra içeriğe para vermeye alıştığından bünyen kaldırmıyor. Gerçi söylemişsin, pistleri parayla bile vermiyor adamlar. Şu forumda Xbox One X'i bozulsun diye dua ettiğim tek adam sensin. Tez zamanda bozulsun, açivmentler sınırsız sıfırlansın.

Project Scorpio

26.1.2018 10:08:37

0
Verdikleri arabalara bak hepsi eski model. Yapımcının parası yeni ve lisanslı arabalar koymaya yetmemiş anlaşılan? Ama ücretsiz yeni pist vermeleri güzel bir şey Forza da değil ücretsiz parayla bile yeni pist eklediklerini görmedim.

İdrak İstimlak

26.1.2018 09:40:17

0
Güzel güncelleme olmuş, bence bu oyuna daha 50 kadar özenle seçilmiş ve modellenmiş araç ve 5 tane daha pist lazım. Laguna Seca gibi dünyadan pistler olduğu gibi, GT ye özel fictional Trial Mountain, Deep Forest gibi pistler bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gran Turismo Sport
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız