Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gran Turismo 6 Garajına İki Yeni Araç Daha Katıldı

Yapımcı ekip uzun süre önce çıkmış olan Gran Turismo 6'ye yeni içerikler getirmeye devam ediyor.

       PlayStation 3'ün en beğenilen yarış oyunları arasında yer alan Gran Turismo 6 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncellemeyle birlikte oyuna yepyeni iki araba ekleniyor.
 
        Bu arabalar Lexus LF-LC GT ve Alpine Vision Gran. Bu iki aracı Vision GT'den satın alabilirsiniz veya yeni Seasonal Event'i tamamlayarak araçlara sahip olabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
gran turismo gt gt6 sony polyphony yarış simülasyon ps3 PS4 playstation gran turismo gt gt6 sony polyphony yarış simülasyon ps3 PS4 playstation
Kimsenin Bitiremediği Bulmaca Oyunu Do Not Believe His Lies Android'e Geldi Square Enix, Yeni Nesil Hitman Oyununun İsim Haklarını mı Satın Aldı?

bertizpsx

18.3.2015 22:31:39

+2
Alpine Vision GT, özellikle müthiş olmuş. Güçlü değil ama dengeli... Geri plan hikayesi de ayrıca güzel. Kişisel fikrim: Gran Turismo artık iyice araba kültürünün bir parçası oldu ve daha da gelişecektir. İnşallah PS4'e güzel bir geçiş yaparlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gran Turismo 6
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız