Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Gran Turismo 1'in Başarısından Emin Değildim"


    SCEE patronu Jimmy Ryan, Gran Turismo serisinin ilk oyunu ile ilgili bazı açıklamalar yaptı, daha doğrusu itirafta bulundu desek daha doğru olur. Ryan serinin ilk oyununu gördüğünde pek de heyecanlanmadığını söylüyor. İşte açıklamalar.
 
      "Tokyo'da bulunduğum sırada adını hatırlamadığım bir geliştirici stüdyonun yetkilisi gel ve Kazunori'nin yeni oyununu gör dedi. O sırada çok eğlenceli bir çizgi film tarzında bir yarış oyununu ve Gran Turismo 1'in ilk yapım aşamasındaki halini görmüştüm. Ardından şöyle düşündüm Gran Turismo çok iyi ve teknik açıdan etkileyici olabilir ve grafikleri de oldukça hoş, ama bu oyunun iyi bir fikir olduğundan emin değilim. Motor Toon GP (çizgi film gibi olan) harika bir oyun"
 
      "Çok açık olarak ben hatalıydım ve Kazunori %100 haklıydı. Motor Toon GP ile bu işi devam ettirebileceğimizi ve Gran Turismo'da olduğu gibi dünya çapında 70 milyon satışın kutlamasını yapabileceğimizi sanmıyorum."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
gran turismo gt gt6 sony polyphony yarış simülasyon ps3 playstation
Deep Down'ın Xbox One Sürümüne Henüz Onay Yok Project X Zone'un Demosu Yayında

- The Stig -

24.5.2013 13:11:02

0
J.Ryan ilk oyunu gördüğünde heyecanlanmamış, işte bende Kazannuri'nin GT6'yı ps3'e duyurduğu zaman heyecanlanmadım.. PS4'te Allah bilir kaç asır hatta milenyum sonra bir GT görecez kim bilir.. Belki benim torunlarım şanslı olursalar onlar görebilir..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gran Turismo 6
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız