Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gotta Protectors: Cart of Darkness Batıya Geliyor

 
 
Yayıncı 8-4 ve geliştirici Ancient, batıda Nintendo eShop aracılığıyla Switch için kule savunma aksiyon oyunu Gotta Protectors: Cart of Darkness'ı yayınlayacağını duyurdu. Gotta Protectors: Cart of Darkness ilk olarak Japonya'da Susume!! Mamotte Knight: Hime no Totsugeki Serenade adıyla 10 Ekim 2019'da çıkış yaptı.
 
Magicadia'da güzel bir sabah daha... kalenizin aniden bir tanka dönüşmesi dışında. Tüm video oyunlarının sonunu getirebilecek karanlık bir kehanetle karşı karşıyasınız. Bir karışıklığın içerisindesiniz.
 
Gotta Protector'larınızı seçin ve 100'ün üzerindeki bölümlerde oyunu deneyimleyin. Düzinelerce haritadan oluşan destansı bir ana hikaye modunda maceraya atılın.
 
Web sitesine ulaşmak için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu kule savunma macera
Godfall, Ultimate Edition ile Beraber 7 Nisan'da Xbox Konsollarına ve Steam'e Geliyor CD Projekt, Unreal Engine 5 ile Geliştirilen Yeni The Witcher Oyununu Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız