Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gotham Knights'ın Geliştiricisi Wonder Woman Oyununa Yardım Ediyor

 
 
Karışık incelemeleri ile ön plana çıkan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın geliştiricisi Warner Bros Montreal'in piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesi üzerinde çalıştığı açıklandı. Tech4Gamers'ın tespit ettiği bir iş listesine göre bu stüdyo şu anda yeni projeye yardım ediyor.
 
Oyun Monolith Production tarafından geliştiriliyor
 
 
 
Temel olarak Monolith Productions tarafından geliştirilmekte olan Wonder Woman, son nesilde piyasaya sürülen ve beğenilen Yüzüklerin Efendisi oyunlarında yer alan Nemesis sistemini kullanacak. Diğer taraftan WB Montreal stüdyosu, Gotham Knights ve Batman: Arkham Origins oyunları ile beraber ön plana çıkıyor. Gotham Knights oyuncular tarafından bir hayli eleştirilirken, Batman: Arkham Origins oyuncular tarafından bir hayli seviliyor.
 
Wonder Woman projesi, 2021 oyun ödülleri kapsamında kısa bir fragmanla duyuruldu. Ancak o zamandan bu yana oyun hakkında çok az şey paylaşıldı. Ancak açıklanan detaylara göre dinamik bir açık dünyada geçen tek oyunculu bir aksiyon-macera oyun deneyimi bizlere sunulacak ve üçüncü şahıs bir kamera bakış açısı yer alacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Wonder Woman
Steam Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna İmza Attı! Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor!

BSC Misafiri

18.3.2024 23:23:49

0
WB Montreal işim içindeyse hiç umut yok,boşuna insanlar beklemesin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız