Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gotham Knights'ın Çıkış Tarihi Öne Çekildi

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici WB Games Montreal, Gotham Knights için oyunun kötü adamlarını tanıtan yeni bir fragman yayınladı ve çıkış tarihini öne çektiğini duyurdu. Oyun artık 25 Ekim yerine 21 Ekim'de çıkış yapacak. Gotham Knights, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Yeni yayınlanan fragman kötü karakterleri ön plana çıkarıyor. Bunun yanı sıra Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin'e yakın bakış atıyor. 
 
Gotham Knights, şimdiye kadarki en dinamik ve interaktif Gotham City'de geçen açık dünya aksiyon RPG oyunudur. Gotham'ın beş ayrı ilçesinde tek kişi veya bir başka kahramanla oynayın ve gördüğünüz suçların yanında bitin.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Gotham Knights Warner Bros. Games Montreal Batman Batgirl Nightwing Red Hood Robin
Hogwarts Legacy için Yeni Fragman Yayınlandı Dead Island 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kutmando

27.8.2022 02:01:48

0
Avengers ta 8 saat sonra neredeyse her mekan ve düşmanlar tekrarlamaya başlıyor ve çekilmeyecek hale geliyor . Büyük ihtimalle de gotham knight da böyle olacak gibi. Mekanlar tekrarlamayabilir sadece o da aynı yerlerde geçmezse tabii. Düşmanların da çok çeşitli olduğunu sanmıyorum o da belli bir saatten sonra tekrarlamaya başlar.

BSC Misafiri

25.8.2022 12:00:18

0
Oyun sürekli Avengers ile karşılaştırılıyor ama aslında süper kahraman oyunu olmaları dışında pek benzerlikleri yok öyle. Avengers gibi live service oyunu değil bu. Mikro ödemeler olmayacağı söylendi. 2 kişi co-op oynanabilen ama istersen tamamen tek kişi offline bir şekilde de bitirebileceğin bir oyun. Açık dünyada serbest dolaşma seçeneği olması da güzel. Avengers'ta böyle birşey yoktu hatırladığım kadarıyla. Batcycle denen araçları kullanarak veya uçarak bir yerden biryere gidiliyor. Ben bu oyunun genel hatlarıyla daha iyi olacağını düşünüyorum Avengerstan

BSC Misafiri

24.8.2022 15:10:49

+1
Marvel's Avengers'tan iyi olması yeterli pek beklentim yok. Marvel's Avengers'ın single player kısımları çok iyiydi ama ne zaman co-op birlikte loot toplayalım modu açılınca oyun mobil oyun mantığına bağlıyordu. 2dk'da girip bitirebildiğin mobil mantığındaki bölümler vardı.

BSC Misafiri

24.8.2022 10:32:12

0
Arkham serisini özlerim gözlerim kapalı...

aykut291

24.8.2022 08:45:19

+1
Bence komple 2023 ertelesinler daha iyi Kasımda GoW varken insanlar takmayabilir belki.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gotham Knights ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız