Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Google Stadia 19 Kasım'da Hizmet Vermeye Başlayacak

 
Google, yüksek donanıma gerek duymadan oyunları bulut üzerinden stream ederek oynamanıza olanak sağlayacak yeni video oyun streaming servisi Stadia'nın 19 Kasım'da ABD, Kanada, Birleşik Krallık ve birçok Avrupa ülkesinde hizmet vermeye başlayacağını duyurdu. Türkiye şimdilik bu ülkeler arasında yer almıyor.
 
Servis başlangıçta sadece Stadia Founder's Edition sahipleri için ulaşılabilir olacak. Gece mavisi renkte Stadia kontrolcüsü, Chromecast Ultra cihazı, üç aylık Stadia Pro aboneliği ve arkadaşınızla birlikte oynayabilmek için Buddy Pass içeren Stadia Founder's Edition $129 fiyattan ön siparişte.
 
Aylık $9.99 olacak Stadia Pro aboneliği daha sonraki bir tarihte tek olarak da satın alınabilecek. Ayrıca ücretsiz olacak Stadia Base de 2020'de hizmet vermeye başlayacak. Pro'da kütüphaneye düzenli olarak yeni oyunlar eklenecek. Base'de ise belli sayıda oyun olacak ve yeni oyunlar eklenmeyecek.

Yeni oyun eklenip eklenmemesi dışında Pro ile Base arasındaki farklar Pro 4K çözünürlük, 60 FPS, ve 5.1 surround ses destekleyecek. Base ise 1080p, 60 FPS ve stereo ses destekleyecek. 
 
Tabii ki bu oyunları oynamak için iyi bir internet bağlantısı gerecek. Minimum gereksinimler 720p deneyim için 10 Mbps indirme ve 1 Mbp yükleme. Oyunları 4K'da oynamak için 35 Mbps öneriliyor.
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Stadia
Zombie Army 4: Dead War 4 Şubat 2020'de Çıkacak Control'e Yarın Fotoğraf Modu Ekleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ezicioyuncu

16.10.2019 01:18:17

0
bizde şansta yok. 100mbit internete geçeli 1 sene oldu, stadia gelmiyor bize ne güzel

Berkayselcuk

15.10.2019 23:57:14

+1
Google in tr de tek bir server i bile yok. Bunu daha once baska basliklarda da yazdim. Turkiye yle garip bir sorunlari var. Kuzey kore cin iran gibi bi kac devletten biriyiz google serveri olmayan. Yine de ps now(UK), nvidia geforce now(isvicre) ve vortex(isvicre) i direkt istanbulda 50 megabitle deneyimlemis biri olarak soyluyorum online oyunlar disinda(hatta onu da daraltayim, cok dusuk input lag isteyen cs go, lol gibi oyunlar disinda) tr de gayet rahat kullanabileceginize eminim. 24 megabit internet en azindan 720p 60fps saglar. 50 megabit de bu devirde atla deve degil bulmasi tr de. Bu saydigim sistemler arasinda tr ye en yakin serveri olan servis stadia. Bulgaristanda baglanti noktalari var. Arti irakta, gurcistanda da sinira yakin yerlerde baglanti noktalari mevcut. Ortalama pc si olup rdr 2, cyberpunk gibi oyunlari oynamak isteyen varsa 2020 de beles surumle alip gonul rahatligiyla oynayabilir bu oyunlari bana kalirsa.

betadragon

15.10.2019 23:20:22

0
25 mbit internet var onda bile doğru düzgün video izlenmiyor bide oyunmu oynayacağız onlive diye bi uygulama vardı inşallah ona benzemez

BSC Misafiri

15.10.2019 22:29:39

+4
Yıllardır alt yapıya tek bir çivi bile çakmayan, ama reklamlara gelince uçuşa geçen Türk Telekom olduğu sürece, mevcut internet alt yapısı ile Türkiye için hayal bir servis bu.

Gamermn

15.10.2019 20:13:03

0
böyle bir hizmetin ülkemize geç gelecek olması.gelsede işin ekonomik boyutu hadi ekonomik boyutuda geçtim internet altyapıları birçok sorun maalesef.üzücü
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız