Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Google, Daydream VR Hizmetini İptal Etti

 
Daydream, Stadia ile birlikte çıkmaya hazırlanırken Google onu iptal etmiş gibi gözüküyor. Google’ın Pixel 4 etkinliği 15 Ekim’de yapılmıştı. Etkinlikte Stadia’nın çıkış tarihi ve yeni Pixel 4 donanımları duyuruldu. Google, Variety ile yaptığı röportajda Daydream’e devam etmeme kararı aldığını söyledi. Daydream View VR başlığını artık satmayacağını belirtti ve Pixel 4 telefonların Daydream’i desteklemeyeceği doğrulandı. Daydream’e sahip kullanıcıların uygulamaları kullanabileceği belirtildi.

Daydream 2016 yılında düşük bütçeli VR konsepti olarak piyasaya sürülmüştü. Bu platform oyun oynamak için yapılmamasına rağmen oyun amacıyla satışı çok fazlaydı. Google herhangi bir oyun platformuna sahip değildi, oyun platformuna en yakın şey onlar için Daydream’di.
 
Ama bildiğiniz gibi yeni oyun platformu girişimleri olan Stadia yaklaşık bir ay sonra piyasaya sürülecek. Bu stream servisi, düşük bütçeli VR’dan çok daha büyük bir yatırım. Ancak onun da Google tarafından iptal edilmesi o kadar da zor gözükmüyor. Herkesin alıştığı bir yapı varken Stadia'nın kendine yer bulup bulamayacağı büyük bir merak konusu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Google Daydream VR Stadia
Stadia'nın Kontrolcüsü PC'de ve Telefonlarda Kablosuz Çalışmayacak Call of Juarez: Gunslinger'ın Switch Versiyonu Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız