Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Good Old Games Bölgesel Fiyatlandırma Getiriyor


     Normalde sattığı oyunlar için tek tip fiyat uygulaması olan Good Old Games, yakında çıkacak olan üç "büyük isim" için bölgesel fiyatlandırma uygulanacağını duyurdu.
 
     Çıkacak olan bu üç "büyük isim" oyunların ikisi RPG ve diğeri Strateji türünde olacak. Ön siparişleri de açılacak olan oyunlar, bir kaç ay içinde satışa çıkacak. GOG bu konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Eğer uzun süredir bu sitenin bir üyesiyseniz, The Witcher 2 çıktığında bölgesel fiyatlandırma yaptığımızı hatırlarsınız. Amerika, Avrupa, İngiltere ve Avustralya için farklı fiyatlandırmalar yapmıştık." diyor.
 
     "Bu tür bir uygulamaya tekrar gidiyoruz, çünkü bu sayede sizlere büyük firmalardan yeni isimleri getirebiliyoruz. Amerikan doları dışında bir para kabul etmediğimizden dolayı, bölgesel fiyatların dolara çevirilmiş halleri ile yapacağız. Biz de her bölgede tek fiyat uygulamak isterdik, ama fiyatlandırma politikası bizim elimizde değil ve bölgesel fiyatlandırma artık dünyada standart hale gelmeye başlıyor."
 
     DRM-Free oyunların ve GOG sitesinin devam edebilmesi için bu tür bir yola başvurduklarını söyleyen yapımcılar, bu üç oyundan birini pre-order edenlere ufak bir süpriz hazırlıyorlar. Kısıtlı bir süre için, bu üç oyundan birini pre-order yapanlar veya satın alanlar, kendilerine verilen listeden istedikleri bir oyunu, ücretsiz olarak alabilecekler.
 
     Çıkacak olan üç oyunun hangileri olduğu henüz açıklanmadı. NDA sebebiyle açıklanamayan bu üç oyun ile ilgili bilgiler, önümüzdeki aylarda gelecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GOG gog good old games bölgesel fiyatlandırma rpg strateji
The Legend of Zelda'yı Oculus Rift ile Oynamak Söylenti: Final Fantasy 7 Yeniden Geliştiriliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

keskin_art

24.2.2014 08:27:33

0
türkiye gelen bütün ürünlere lazım bu olay

Wayward Son

23.2.2014 17:50:01

0
Eger bolgesel fiyatlandirmadan kasit greenmangaming gibi pound ve eurodan satmaksa berbat olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız