Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GoldenEye Wii + Altın Classic Controller Pro !


 
 
     Nintendo 64'ün ve belki tüm zamanların en iyi oyunlarından GoldenEye'ın Wii için yeniden yapılacağına dair söylentiler ile birlikte altın renkli Classic Controller Pro resimleride ortaya çıkmıştı. Fakat bugüne kadar bu konuda bir doğrulama gelmemişti. Activision, GoldenEye + Classic Controller Pro şeklinde bir limitli sürüm paketi çıkaracağını duyurdu. Bu paketin fiyatı düz hesap 70 dolar olarak, oyunun kendisinin fiyatı ise 50 dolar olarak duyuruldu.
 
     Wii oyunlarında özellikle shooter tarzı oyunlarda Wii Remote ve Nunchuk ikilisinden vazgeçmeyen biri olarak, bu aksesuarın daha çok "oturarak oyun oynamayı seven" kitleye hitap ettiği ortada. Sanırım daha önceki bir yazımda belirttiğim gibi Nintendo, hareket kontrollerini piyasaya sürmeye hazırlanan rakiplerine karşı, klasik kumanda destekli oyunlarının sayısını artırarak konsol savaşlarına  hız kesmeden devam etme niyetinde.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak FPS Nintendo Golden Eye James Bond 007 Eurocom DS
GamesCom'da 3DS Yok mu? Plants vs. Zombies GOTY Steam'de!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GoldenEye 007
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız