Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"GoldenEye 007: Reloaded'ı Her Zaman Planladık"

Oyunun bazı bölümlerinde gizlilik çok önemli olacak

     Goldeneye 007: Reloaded'ın yapımcı koltuğunda oturan isim James Steer, oyunun Wii sürümünü geliştirirken bir yandan da Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkacak HD sürüm üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

     "Oyunun Wii sürümü üzerinde çalışılırken, HD sürümü üzerinde de her zaman arkaplanda çalışıyorduk; ama geliştirici takımı bu sürümü bitirmesi için rahatsız etmemek çok önemliydi." sözleriyle durumu açıklayan Steer, GoldenEye'ın Nintendo 64'teki ünü nedeniyle ilk olarak Wii sürümüne odaklandıklarını söylüyor.

     Activision, GoldenEye 007'nin HD sürümüne yeni haritalar, 16 kişilik oyuncu desteği, gizliliğin önplana çıktığı modlar ve yeni karakterler eklediğini de hatırlatalım. Buna karşılık senaryo modu grafikler dışında aynı kalacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Golden Eye GoldenEye 007: Reloaded PS3 Xbox 36 FPS Activision
"Revelations'ta Diğer Assassin'lerin Rolü Artacak" Beyond the Labyrinth'ten Yeni Görseller

BSC Misafiri

25.7.2011 09:34:48

-2
güzel .Ya arkadaşlar crysis 2 w7 ultimate 64 bit versiyonunda çalıştıramadım 32 bitte çalışıyordu direx 11 hata veriyor sistem 4 gb ddr3 1333 mhz rem gigabyte p55 ud2 anakart, asus Eha 1gb ddr5 256 bit 5870 ekran kartı, işlemci intel i5 760 , ps coolmaster 500 wat ,düşüncelerinizi bekliyorum.neseli_mr@hotmail.com yazsanızda olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GoldenEye 007: Reloaded
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız