Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Godfall Challenger Edition ve Prison Architect, Epic Games'te 16 Aralık'a Kadar Ücretsiz

 
 
Her perşembe ücretsiz oyun dağıtan Epic Games Store, bu hafta Godfall Challenger Edition ve Prison Architect'i oyunculara dağıtıyor. Oyunları 16 Aralık Perşembe TSİ 19:00'a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Godfall Challenger Edition
 
Godfall'un gücünü anında açığa çıkar! Godfall Challenger Edition ile son seviye Valor zırhının kilidini anında açabilir, bolca beceri puanı kazanabilir ve çeşitli ölümcül silahları kuşanabilirsin. Üç oyun sonu modu olan Lightbringer, Dreamstones ve Ascended Tower of Trials'ta mücadele et. Düşmanlarını mağlup et ve gerçek bir Valoria savaşçısına yaraşır ödüller kazan. Becerilerini göstermek, dizilimini mükemmelleştirmek ve düşmanlarını ezmek için 3 oyuncuya kadar katılabileceğin eşli oyun modunda eşya topla ve düşmanları kesip biç. 
 
Epic Games sayfası
 
 
Prison Architect 
 
Dünyanın en amansız mahkûmlarıyla ancak dünyanın en amansız Hapishane Müdürü başa çıkabilir. Prison Architect'te bir cezaevi tasarla ve bu cezaevini kişiselleştirip geliştir.
 
Yaptığın kaynak dağıtımıyla tesisinde işleyişi optimum hâle getir ama mahkumların hareketlerini fazla kısıtlamamaya dikkat et ki su baskını, yangın, kavga veya geniş çaplı bir isyana karşı hazırlıklı ol. 
 
Epic Games sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store ücretsiz oyun
Rebellion, Sniper Elite 5'i Duyurdu Vampire: The Masquerade - Bloodhunt Yakında Erken Erişimden Ayrılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ücretsiz Oyun Haberleri
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız