Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War Serisinin Yönetmeni Evine Döndü


    God of War 2'nin yönetmenliğini ve God of War 3'ün baş tasarımcılığını yapan Cory Barlog, 2007 senesinde Sony'nin Santa Monica stüdyolarından ayrılmıştı. Ancak gelen yeni haber, PlayStation konsollarının oyuncularını mutlu edeceğe benziyor.
 
    PlayStation Blog'undan yapılan yeni açıklamaya göre Cory Barlog, Sony Santa Monica stüdyolarına geri döndü. Ancak söylenilene göre Barlog, Santa Monica'daki ikinci döneminde God of War serisinin üzerinde çalışmayacak. Yapılan açıklamalarda Barlog'un "inanılmaz büyük" bir projede çalışacağı belirtildi. Barlog'un yeni projesi adına daha fazla açıklama verilmedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
God of War 3 Sony PS3 Kratos
Dragon Age: Inquisition'dan Etkileyici Görseller Xbox One'da Dijital Oyunlar Paylaşılabilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.8.2013 13:15:41

0
kratos zeus'un pis islerini yapan biri oldugu icin senaryo kisminda kratos karakteriyle zorluk yasayacagimizi zannetmiyorum. prometheus'un zincirlenisi bile basli basina oyun olur.

aporocco

10.8.2013 20:01:19

0
God of War Ascension yan senaryoydu ve o yüzden çokta özenli yapılmamıştı. God of War 4'te oyunun hakkını vereceklerdir.

BSC Misafiri

10.8.2013 19:45:13

0
bu muydu çılgın haber? gow IV falan sanıp heyecan yaptık o kadar.

BSC Misafiri

10.8.2013 01:55:17

0
herkes diyo hersene çıkarmasınlar cıvkı çıkıyo ama cod da hersene çıkıyodu ama black ops 2 harika ve eski tasarımcıda geldigine göre harika bi gow yapabilirler

0lyimp0s

10.8.2013 01:47:06

0
demekki çılgın haber buydu

RownikaL

9.8.2013 23:26:32

-1
Hoş geldi sefa geldi evine.Gow artık süksesini yavaş yavaş yitirmeye başladı illa yapacaklarsada 3-5 sene sonra bir oyun yapıp güzel bir son versinler seriye çünki cılkı çıktı yakında kratos'un çocukluğuna falan inecez konu kalmayınca.Santamonica yeni bir efsane doğurmalı bir sürü antik uygarlık efsaneler büyük savaşlar var çok güzel hikayeler çıkarılabilecek destanlar var.Mesela viking teması kullanılabilir dünyayı gezen barbar ırklardır güzel atmosfer yakalarlar falan.Santa monica gow'a güzel bir veda hazırlayıp bitirmeli artık ve daha iyi bir efsane başlatmalı

masterbatu

9.8.2013 23:09:55

-1
Umarım yeni bir gow oyunu çıkmaz. Bıktım gowdan. Yeni bir IP bekleriz santa Monica'dan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War 3
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız